Jackson Day la a doua ediţie

• publicat la: 28 septembrie 2010
Jackson Day la a doua ediţie

Centrul Cultural al Municipiului Carei, organizează în data de 1 octombrie 2010, pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei, cu începere de la ora 16, „Jackson Day la Carei ”- ediţia a doua.

Vor fi premiaţi cu diplome cei mai buni imitatori (costumaţie şi mişcare), cel mai bun desen despre Michael Jackson şi va avea loc şi o probă de dans sincron pe ritmurile melodiei Thriller.

Cei ce doresc să ia parte la mega-dansul Thriller, pot participa în fiecare zi la scurte repetiţii la Centrul Cultural din Carei.

Înscrieri se fac la faţa locului.

Bogdan Georgescu

comentarii

de Athina-Aurelia Costea ( Brasov ) la 30 septembrie 2010 - 21:34

De mii de ori FELICITARI si BRAVO Centrului cultural din Carei, fanilor si tuturor celor care au contribuit la infaptuirea acestei minunate zile, pe deplin meritate de Ingerul nostru, al tuturor- MICHAEL !! DUMNEZEU sa binecuvanteze Careiul !! Amintiti-va, dragi prieteni, ca data activitatii dvs nu este nici ea intamplatoare : acum 18 ani, dragul nostru MICHAEL ne-a binecuvantat pe noi si tara noastra cu primul Sau concert si cel mai maret din cate au fost si vor fi. Pe cand si la Brasov asemenea activitati ?! Marturisesc ca ma incearca un soi de invidie ca nu pot fi de fata la Carei.

de bravo base la 2 octombrie 2010 - 23:39

felicitari

Lasati un comentariu