Accident fatal in Ianculeşti

• publicat la: 31 decembrie 2010
Accident fatal in Ianculeşti

Un tânăr de 19 ani din Carei a murit azi noapte într-un cumplit accident de circulație petrecut în localitatea Ianculești iar o tânără de 19 ani din Pișcolt a fost rănită grav după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac și a luat foc. Alți doi tineri de 19 respectiv 21 de ani au suferit răni ușoare.

Viteza excesivă la volan a făcut azi noapte patru victime într-un cumplit accident de circulație petrecut în jurul orei 1.15 în localitatea Ianculești. Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani s-au izbit, cu mașina cu care circulau, violent de un copac aflat pe marginea șoselei. În urma impactului, autoturismul a luat foc, în incendiu pierzându-și viața Cristian S., de 19 ani din Pișcolt, pasager în autoturism.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul Bogdan P., de 19 ani din Pișcolt care circula cu viteză iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un copac aflat pe marginea șoselei. În urma impactului mașina a luat foc, pompierii din Carei intervenind pentru stingerea incendiului. În accident a murit carbonizat tânărul Cristian S., de 19 ani. Rănită grav, Alina C., de 19 ani tot din Pișcolt, a fost transportată de urgență la spital. Șoferul și un alt pasager, Sergiu C., de 21 de ani, au scăpat cu răni ușoare. Autoturismul a fost distrus în totalitate.

sursa  adevarul.ro

comentarii

de tzutzy la 31 decembrie 2010 - 12:26

odihneasca’se’n pace!!!silaghi C.

de ucu la 31 decembrie 2010 - 13:31

odihneasca’se’n pace!!!silaghi C.

de codruta la 1 ianuarie 2011 - 11:34

imi pare sincer rau de ce sa intamplat!

de anonim la 1 ianuarie 2011 - 11:44

pai sa stiti ca neatentia, alcoolul si viteza fac multe!!! imi pare sincer rau pentru silaghi c dar viata merge inainte. Poate va fi o invatarura de minte pentru cele 3 persoane si inainte sa faca ceva se vor gandi de mai multe ori inainte de a face acel lucru!!! dar sa mai stiti un lucru niciodata nu o sa-si asume responsabilitatea acel care a facut acest lucru,pentru ca va fi mai bine sa dea vina pe cel care nu mai e intre noi,e simplu EL NU VA MAI VORBI NICIODATA!!!! Pacat ca a distrus inca 2 persoane inafara de familia acestui tanar care nu mai este printre noi!!!

de kaufler la 1 ianuarie 2011 - 13:08

pf… 🙁 imi era coleg in generala… D ZEU sa l ierte…imi pare rau 🙁

de cadar la 1 ianuarie 2011 - 16:24

dumnezeu sa ierte….

de ............. la 2 ianuarie 2011 - 17:37

R.I.P.

de A la 2 ianuarie 2011 - 17:49

Nu stiu cate semnale de alarma au fost trase la adresa vitezei,tot mai multe accidente in fiecare zi,dar tinerii din ziua de azi iau totul in gluma.Luati aminte,o distractie de cateva clipe costa viata unui om! Draga „anonim” ,bineinteles ca viata merge inainte,spune-le asta si parintilor baiatului care a murit.

de Gabi D la 3 ianuarie 2011 - 18:47

Pacat…Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca,iar pe bietii parinti neconsolati sa le intareasca inimile impietrite!Regret nespus!!!

Lasati un comentariu