Talk Show la Sala Studio

• publicat la: 8 decembrie 2010
Talk Show la Sala Studio

Secţia română a Teatrului de Nord prezintă luni 13 decembrie 2010, ora 20.00, la Sala Studio, Talk show, un spectacol de Carol Erdös. Invitaţi speciali: Nichita Stănescu şi Emilian Onciu. Cu participarea actorului Radu Botar.

De ce Talk Show? În vremurile astea e la modă, toate televiziunile ne bombardează cu astfel de emisiuni dar din păcate conţinutul lor e cam gol, fără sens căci nu au ceva interesant de spus. Dar lumea se uită şi non valoarea se etalează fără jenă. (Asta e opinia mea.)

Dacă titlul tot e la modă, de ce n-ar fi o nadă pentru a discuta şi lucruri de suflet despre oameni ce au lăsat în urma lor valoare. Ăsta a fost gândul de la care am alcătuit Talk show-ul. Pe Nichita Stănescu l-am cam uitat, iar Emilian Onciu merită o seară în care să-i ascultăm povestea. Sala Studio mi-e dragă, aici am realizat mult spectacole iar intimitatea ei m-a ajutat să fac să vibreze mai profund sufletele spectatorilor. Cu această speranţă îi aştept pe spectatori şi le promit că voi invita şi alte valori ce ne pot interesa şi emoţiona pe toţi.

Carol Erdös

Lasati un comentariu