Ultima şedinţă a Consiliului Local

• publicat la: 13 decembrie 2010
Ultima şedinţă a Consiliului Local

Ultima şedinţă din acest an a Consiliului Local careiean  va avea loc vineri 17 decembrie 2010 , cu incepere de la orele 11,00.

Pe ordinea de zi a şedinţei figurează 6 proiecte de hotărâri, urmând ca la finalul dezbaterilor consilierii să primească grupurile de colindători.

Ordinea de zi a şedinţei

1.Proiect de hotărâre privind documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii al obiectivului de investiţie ‘Asigurarea utilităţilor pentru castelul Karoly”

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică a terenului in suprafaţă de 247,4mp situat in Pţa Agroalimentară , pentru construcţii spaţii comerciale.

3.Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 12.000 lei pentru focul de artificii la revelionul 2010.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea apartamentării imobilului situat in Carei str.Kolcsey Ferenc 2, inscris in CF nr3243.in suprafaţă de 547 mp, in 5 spaţii comerciale la parter şi in birouri administrative la etaj.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii la plata majorărilor şi penalităţilor aferente impozitului pe terenul situat in extreravilanul localităţii.

6. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local in

Consiliul de  Administraţie al Spitalului Municipal.

7.Diferite probleme de urbanism

8.Diverse

La finalul şedintei va avea  loc  o  recepţie  organizată  de Primăria  oraşului cu ocazia incheierii anului  ce  va  avea loc la Motelul Vraja Viilor incepând cu orele 14,00.

Daniela  Ciută

comentarii

de ovidiu la 15 decembrie 2010 - 22:34

si atat?ceva scutiri de la impozit?
ceva donatii la organizatii,biserici,nimik din astea?
daca nu donam ceva ,eu nu mai platesc impozit
ori donam banii orasului ori nu mai donam…..
numai sa nu faceti greseala sa dati ceva la investitii,,,ca cine stie ce iese

de un prost ce v a votat la 17 decembrie 2010 - 13:53

ceva legat de cainii comunitari, nimic??? nu va intereseaza eh? acest subiect nu tine de”diverse probleme de urbanism”? mai platiti multi bani “de-ai nostri” sa vina hingherii sa culeaga roadele ultimului an? cand o sa intelegeti ca e nevoie DE STERILIZARE IN MASA SI NU EUTANASIERE???????????????????????????????
nu va e putin rusine d-le primar cand va uitati la catelului dumneavoastra cat e de mare, frumos si ingrijit, ca nu faceti nimic pt cei de pe strada? e atat de simplu: ajutati ong-ul din carei care impreuna cu medici veterinari si alti voluntari vor strange si steriliza tot ce merge-n 4 labe in oras, STIATI CA UN catel sterilizat devine docil si NU SE REPRODUCE?, si asa la anul nu mai trebuie sa platiti firme de ecarisaj.
LE DORESC TUTUROR ACELORA DE LA PRIMARIE CARE MUNCESC IN FIECARE ZI sa NE FACA VIATA MAI FRUMOASA IN ACEST ORAS: POFTA BUNA LA MASA DE SARBATORI, sa nu va stea in gat, si-atat!

de ovidiu la 17 decembrie 2010 - 15:20

cu ce sa ti faca viata mai frumoasa?
nu vezi ca ti a trebuit pile si relatii sa te angajezi la magazinul ce s a deschis acum ,cu4 ore si 3 milioane….
asta este economia din carei,marii investitori pe cae ii atrag cei de la primarie…
in schimb avem si city “menajer”

de attila la 19 decembrie 2010 - 09:48

@Ovidiu
city gunoi menajer!

de ARNOLD la 19 decembrie 2010 - 18:29

Si mai avem si doi primari batuti in cap,aroganti ,a tot stiutori,destepti,toata lumea-i proasta,ei detin adevarul absolut,vulgari si tot ce vrei,pacat de careienii care i-au votat pe cei doi,dar in mod sigur e ultimul lor mandat.Isi rezolva doar clientela lor,ceilati pot pleca in CONGO.Careienii s-au saturat de ei.Astia nu mai au rabdare la nimeni si la nimic.Fac ce vor ei,dar si cand vor pica din scaune….nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza…Oricum BEKO ,era un domn,puteti plange dupa el,oricum daca mai candideaza in 2012,in mod sigur il voteaza careienii,mai bine un domn decat un sclerozat vulgar.

Lasati un comentariu