550 de careieni mai sunt aşteptaţi să îşi ridice ajutoarele alimentare

• publicat la: 24 noiembrie 2011
550 de careieni mai sunt aşteptaţi să îşi ridice ajutoarele alimentare

Au mai rămas de distribuit alimente sosite din Comunitatea Europeană cu titlu de ajutor social,pentru 550 de persoane îndreptăţite să îl primească.

Dumitru Paşca,responsabilul din cadrul Primăriei Carei pentru impărţirea lor,ne-a declarat că  speră ca să nu ajungă în situaţia de a trimite înştiinţări la domiciliul fiecăruia dintre cei 550 de” restanţieri”.

Programul zilnic este cuprins între orele 11,00 şi 12,00,media fiind de trei persoane pe zi care vin la garajul din curtea DSPL unde sunt depozitate alimentele.

De ajutoare benficiază personele care au depus solicitări îndreptăţite sau erau în baza de date până în luna mai a acestui an.Cei care au intrat ulterior în şomaj nu mai beneficiază de acestea.

13 kg de făină,9 kg de mălai,1,6 kg paste făinoase,1 kg de biscuiţi,8 kg de orez şi 1,5 kg de lapte praf sunt produsele pe care le  primeşte  o persoană defavorizată.

O persoană beneficiază de ajutor o singură dată în cadrul planului şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţine, la data distribuirii ajutoarelor, chiar dacă se regăseşte la acea dată în mai multe dintre categoriile prevăzute de lege.

redactia

Lasati un comentariu