Şase! vodă a pus tunurile pe corupţi!

• publicat la: 17 noiembrie 2011
Şase! vodă a pus tunurile pe corupţi!

Oare de ce a dat fuguţa micutul Boc la Cluj, după ce a fost băgat la bulău Radu Bica, vicele de la Judet si, mai nou, urmaşul său la butoanele capitalei Ardealului, Sorin Apostu a ajuns şi el la mititica? Că, vorba aceea, nici o afacere  necurată nu era lipită pe fruntea sa, din contră, omuleţul era considerat „sărac si cinstit”.

Presimtind probabil că evenimentele naşpa din ultima vreme de la Cluj ii pun in joc  imaginea, mai ales că Il Prezidente Băsescu a spus pe la TVR că premierul ştia de vreo şase luni ce se intâmpla acolo, dar „numai de Apostu nu-i ardea, cu ce a avut pe cap”, Bocul s-a precipitat să ajungă in oraşul său de suflet.

Pentru „o discutie cu colegii săi”. Acu’, din zicerea băsesciană că lui Boc „numai de Apostu nu-i ardea”, se pot intelege multe. Mă rog… Se stie că Apostu este „opera” lui Boc. El l-a propulsat la sefia orasului. Ceea ce răzbate nasol din unele stenograme date publicitaţii este faptul că acestea sugereaza că „primarul fifti-fifti” si anturajul acestuia, ar fi avut o legătură cu guvernoiul. Ei, aici ii buba. Faptele de coruptie in forma conjugata il plesnesc prin ricoşeu si pe mărunţelul Boc. Care, oricum, până in acest moment, apare fără pata de coruptie.
Se stie că, in câteva rânduri, Il Prezidente a dorit să-l schimbe pe Boc de la şefia guvernului cu un tehnocrat. Nu i-a mers. Si, totusi, din când in când a revenit cu idei noi pe aceeaşi temă. Greu de ucis (pardon, de schimbat), Bocul pentru că portocaliii au făcut scut in jurul lui. Lui Vodă ii este greu să recunoască public faptul că micuţul Boc si PDL nu mai tin cont de cererile sale si, astfel, i-au venit alte idei creţe; i-a ordonat temutului Daniel Morar să trimită o echipă la Cluj care să scormoneasca prin mizeria coruptiei de acolo, care pute de vreo juma’ de an, de a ajuns duhoarea până la Bucale si să-l „agate” putin de ea si pe indărătnicul Emilache. Se va vedea cum se va sfârsi toata aceasta tevatură.

Cert este că Voda si-a scos tunurile si le-a pus mai intâi pe coruptia din partidul pe care l-a creat, urmând ca, mai apoi, să le indrepte si către opozitie. Smecher a dracu’ Voda, asta! Că se apropie alegerile prezidentiale si, nu-i asa, tocmai vrea să modifice Constitutia pe ici, pe acolo, prin părţile esentiale, mai ales in ce priveste mandatul prezidential. Il Prezidente doreste să-l aducă iar la patru ani si astfel, cu motivatia că nu si-a indeplinit tot mandatul, să mai poată candida  o dată.

Simplu, nu? Multi vor intreba: da’, cine naiba il mai alege? Se vor găsi destui care să pună botu’ si, prin vot, să-i mai ofere un mandat. Mai ales că Băse e expert in a inventa sloganuri. Si va iesi in faţă cu o poezioară simplă: vedeti cum v-am scăpat eu de corupti? Cine, până la mine, a mai avut curajul să facă acest lucru? Ei, de acum, fără corupti, alta făină se va macina in ţară.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu