Un Halloween Party reuşit

• publicat la: 4 noiembrie 2011
Un Halloween Party reuşit

Halloween-ul, sărbătoarea dovlecilor luminoşi şi a copiilor costumaţi, marcat la Carei  in organizarea Centrului Cultural, a fost o reuşită.

Cei care au ales să îşi petreacă seara de vineri in aer liber,la Halloween Party nu cred că au regretat.Aleea pietonală din faţa tipografiei a fost amenajată in ton cu sărbătoarea dovlecilor,lampioane in diverse culori sclipind dintre ramurile arbuştilor  din părculeţul din apropiere.

Din loc in loc,dovleci scobiţi  şi impodobiţi cu o lumânare plasată inăuntrul lor, denumiţi  Lanterna lui Jack (Jack-o-Lantern),focuri magice şi ceaunele in care sfârâiau gulyasurile, intregeau atmosfera misterioasă creată de organizatori.

Toţi cei prinşi in ghearele Halloweenului au dat frâu liber imaginaţiei şi fanteziei lor şi au venit  deghizaţi in fel şi fel de costume,de la cea mai drăguţă zână până la cel mai monstruos vampir sau zombi.

Instructorul Raluca Păvăluc a  organizat o paradă a  costumelor, pe ritmurile melodiilor lui Mickel Jakson, la care au fost invitaţi să se mişte  şi cei aflaţi pe margine,pe post de insoţitori sau susţinători.

Muzicanţi stradali au intreţinut  buna dispozitie  a participanţilor la eveniment.

comentarii

de Cristi M la 5 noiembrie 2011 - 11:11

Mickel Jakson ?

Lasati un comentariu