Scapă de mirosul urât al picioarelor

• publicat la: 23 May 2012
Scapă de mirosul urât al picioarelor

Ieşi la restaurant cu iubita si ea te invită la ea acasă apoi. Esti galant, te simti in al nouălea cer, iti pui haina in cuier, scoţi la iveală cămaţa apretată si vine momentul…să-ti scoti pantofii.

Dacă nu vrei să iti privesti iubita stând cu un cârlig de rufe pe nas sau şansele tale cum se duc pe apa sâmbetei, trebuie să ştii cum să faci ca picioarele sa nu miroasa urat. Iata cativa pasi sugerati de Prevention:

Incearcă să le tii uscate: aceasta este cea mai buna metoda de a preveni mirosul picioarelor, dupa cum spune dr. drematolog Rebecca Baxt, citat de publicatie. Dupa ce faci dus ai grija sa te stergi in special intre degete, caci aceea este zona care de obicei ramane umeda. Poti folosi si o pudra cu efect antifungic si de uscare.

Poartă şosete atunci când poţi: sosetele nu sunt tocmai cele mai in voga articole vestimentare, dar sunt de preferat unui miros teribil al talpilor, ele absorbind transpiratia. Daca nu porti sosete, gandeste-te sa cumperi un deodorant de picioare.

Pregăteşte-ţi pantofii: presară pudră de bebelusi in pantofi, atat inainte cat si dupa ce ii porti. In acest fel umezeala va fi redusa la minimum.

Indreaptă-te spre dulapul cu băuturi: daca si dupa ce nu mai e strop de umezeala picioarele se incăpăţânează să miroasa, curăţă interiorul pantofilor cu un servetel inmuiat in votcă. Aceasta conţine alcool, care este antiseptic si omoară ciupercile si alte eventuale microorganisme.

Când să apelezi la medic: dacă orice ai face tot iti miros picioarele, mergi la un dermatolog care să iti dea un tratament.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu