Ziua Europei la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 9 mai 2012
Ziua Europei la Liceul Teoretic Carei

Ziua de 9 mai a adus cu ea la Liceul Teoretic Carei, celebrarea a trei momente istorice importante: Proclamarea Independenței de stat, Ziua Europei și Ziua Victoriei.

Fiind o zi atât de specială, ea a fost sărbătorită printr-o festivitate în care s-au prezentat diverse momente artistice, de la cantece, până la poezii, și bineînțeles din acest program nu a putut lipsi „Oda Bucuriei”, cântec care este reprezentativ, și împreună cu moneda unică și steagul albastru cu cele 12 steluțe formează simbolurile identității Uniunii Europene.

Activitatea s-a desfășurat în sala festivă a liceului, care a fost plină de elevi și profesori dornici să sărbătorească împreună cu cei care au făcut posibilă această festivitate să fie unică și să se impună printr-un real succes.

Elevii care s-au implicat în realizarea momentului artistic sunt: Paula Mateș, Claudian Ciprian Șiman, Alexandru Mureșan, Iulia Zaharie, Andreea Moisei, Diana Rad, Tunde Kramer și nu în ultimul rând corul liceului care a fost indispensabil acestui moment. Profesorul care a coordonat pregătirea pentru această festivitate a fost Lucian Madai, iar elevii cordonatori au fost: Andreea Moisei și Paula Mateș.

Momentul artistic s-a bucurat de un real succes, primind aplauze furtunoase din partea publicului, care a fost încântat de prestația elevilor ce au făcut totul ca acest moment, pentru ca acestei zile să i se înțeleagă importanța deosebită pe care o are.

Sursa: Liceul Teoretic Carei

Lasati un comentariu