Fotbal: Old Boys Carei aduce Cupa For You 2

• publicat la: 25 februarie 2013
Fotbal: Old Boys Carei aduce Cupa For You 2

Duminica trecută la Saraspatak (Ungaria) a avut loc un eveniment fotbalistic deosebit, Cupa For You 2 SRL. La competiţie au participat echipele din Sarospataki TC (Ungaria), Satoraljaujhely (Ungaria), Old Boys Carei, Naţionala Ungariei din anii 1980-1990.

În afara turneului pentru Old Boys a avut loc şi un meci demostrativ între echipa de copii născuţi în 2004-2005 şi Naţionala Ungariei 1980-1990. Lotul echipei Old Boys Carei a fost următorul: Csajkos Szabolcs, Papp Mihaly, Csenteri Jozsef, Oros Istvan, Bako Karoly, Preg Tibor, Schlachter Istvan, Papp Zsolt, Barth Istvan, Nyeki Janos, Tabi Zsolt. Dincolo de rezultatele meciurilor la old boys, s-a participat la un turneu foarte bine organizat, unde jucătorii au avut parte de sentimente unice, respect şi fotbal de bună calitate, elemente tehnice deosebite, dăruirea şi ambiţia foştilor componenţi ai echipei  Naţionale a Ungariei, precum şi căldura cu care aceşti foşti mari jucători au povestit unele din întâmplările pe care le-au trăit atât în fotbal cât şi în viaţa lor particulară.

Participanţii doresc să mulţumească organizatorilor, sperând ca la anul să fie din nou invitaţi pentru a-şi apăra cupa câştigată, cupă transmisibilă câştigătorilor de la următoarea ediţie. Până atunci, timp de un an de zile cupa rămâne în vitrina echipei careiene.

Turneul de gală a fost precedat de ultima etapă a campionatului Interliga pentru copiii născuţi în anul 2002, iar echipa FC Kinder Carei a terminat pe locul I. Micii fotbalişti au urmărit cu atenţie foştii mari jucători în meciurile disputate. Premiile echipelor de copii au fost înmânate de Garaba Imre.

Rezultatele meciurilor disputate în turneu au fost următoarele:

Naţionala Ungariei- Sarospataki    2-1

Satoraljaujhely-Old Boys Carei    2-3

Sarospataki TC-Satoraljaujhely    2-1

Naţionala Ungariei-Old Boys Carei    0-0

Old Boys Carei- Sarospataki TC     1-1

Naţionala Ungariei- Satoraljaujhely    5-6

În urma acestor rezultate, clasamentul competiţiei a arătat asfel:

Loc I Old Boys Carei

Loc II Naţionala Ungariei din anii 1980-1990

Loc III Sarospataki TC

Loc IV Satoraljaujhely

 

Lasati un comentariu