Rezultate remarcabile la Eurojunior pentru elevii de la Şcoala gimnazială nr.3

• publicat la: 5 februarie 2013
Rezultate remarcabile la Eurojunior pentru elevii de la Şcoala gimnazială nr.3

Concursul EUROJUNIOR este un concurs interdisciplinar şi interactiv care are rolul de a pune în evidenţă toate potenţele elevilor de redare a materiei parcurse în cadrul curriculum-ului şi de a urmări dibăcia lor în mânuirea cuvintelor şi informaţiilor, pe o paletă largă de cultură şi ştiinţă.

 De-a lungul numeroasele participări, copiii au fost imboldiţi  de succesul şcolar reflectat în efortul depus de ei şi de nivelul avansat la care se poate ajunge cu o pregătire temeinică, acest concurs fiind la nivel naţional.
 Fişele de concurs parcurg întreaga materie predată în cadrul orelor de curs, iar răspunsurile pe care le pot oferi elevii sunt cele de tip grilă .
 Totodată, este apreciată şi creativitatea unor răspunsuri formulate de învăţăcei la diferite întrebări/aplicaţii.
 Pentru a stimula creativitatea şi pentru a avea un mesaj artistic care întăreşte cerinţa, fişele de concurs sunt însoţite de imagini-suport. Acest ambient relaxat care se creează în timpul concursului este o întărire pozitivă pentru elevi, ei fiind an de an dornici de a participa într-un număr cât mai mare.
 După predarea fişelor cu răspunsuri, în aproximativ două  luni sosesc rezultatele oficial. Toamna…se numără bobocii, noi am numărat….diplomele obţinute în cadrul acestui concurs, laureaţi fiind:
REITLER   ALEX ,  clasa a IV – a , înv. MARIANA VIRGINIA TĂMÎIAN
LANG   BLANKA , clasa a IV-a ,înv. MARIANA VIRGINIA TĂMÎIAN
GĂMAN ADREA , clasa a IV-a ,înv. MARIANA VIRGINIA TĂMÎIAN
REBELES  VIVIEN , clasa a III -a, înv.MARIA CALAGIU
  O bucurie nespus de mare ne-a adus elevul REITLER ALEX clasa a IV-a  care a obţinut rezultate remarcabile, culegând laurii la ambele concursuri: Eurojunior şi English, my love!, prof.de lb.engleză RENATA  DRAGOŞ obţinând medalia de argint  la ambele concursuri din  ediţia de toamnă ,  noiembrie 2012, un lucru nemaiîntâlnit pe băncile şcolii noastre.

Coordonator  şcolar  al  Concursurilor EUROJUNIOR   şi  ENGLISH, MY LOVE!
Prof. Carmen –  Maria Dindelegan

Lasati un comentariu