Şofer fără permis

• publicat la: 5 februarie 2013
Şofer fără permis

Un tânăr de 22 de ani este anchetat de poliţiştii Biroului Rutier Carei pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Autoutilitara condusă de Norbert R., din Carei, a fost oprită în trafic de către poliţiştii rutieri în cursul serii trecute, după ora 20.00, constatându-se în urma verificărilor că şoferul avea suspendat permisul de conducere. Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.

Tot ieri, în urma acţiunilor derulate de poliţiştii rutieri în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie au mai fost sancţionate alte 250 de abateri de la normele rutiere comise de şoferi, pietoni, biciclişti ori alţi participanţi la trafic, valoarea amenzilor aplicate depăşind suma de 25.000 lei.

Au rămas fără permise 9 şoferi, 8 dintre aceştia depăşind cu peste 50 km/oră viteza legal admisă, iar într-un alt caz sancţiunea a fost aplicată pentru neprezentarea la Poliţie în termen de 24 de ore de la implicarea într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii Postului de Poliţie Gherţa Mică au depistat principalii suspecţi în cazul comiterii unui furt din locuinţă. Iniţial, partea vătămată a sesizat Poliţia reclamând că i-au fost sustrase două biciclete, poliţiştii reuşind în scurt timp depistarea celor doi tineri, Grigore L., de 28 de ani, din Gherţa Mică şi S.R., de 15 ani, din Boineşti, suspectaţi de comiterea faptei. De asemenea, a fost recuperat integral şi prejudiciul cauzat proprietarului păgubit.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a proba întreaga activitate infracţională a suspecţilor anchetaţi pentru furt calificat.

O fetiţă de 8 ani a fost victima unui accident rutier produs ieri, la ora 12.00,  în localitatea Iojib.

Poliţiştii Serviciului Rutier, care au efectuat cercetările în cazul acestui accident, au stabilit că Dumitru V., de 55 de ani, din Satu Mare, conducând autoturismul pe DN 1 C, din direcţia Iojib spre Livada, a accidentat-o pe fetiţa de 8 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj corespunzător. În urma impactului minora a suferit leziuni uşoare.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

 

Lasati un comentariu