Concurs film scurt metraj:”I ♥Carei-Nagykároly-Grosskarol”

• publicat la: 1 October 2013
Concurs film scurt metraj:”I ♥Carei-Nagykároly-Grosskarol”

Îți cunoști destul de bine orașul ? Dacă ai avea oaspeți pentru câteva zile ce ați vizita în Carei ? Care sunt cele mai frumoase locuri din orașul nostru? Vino să scoatem la lumină partea frumoasă a Careiului și să ne mândrim cu municipiul nostru.

Direcția de Cultură și Sport Carei organizează un concurs pentru a populariza obiectivele turistice din oraș. Realizează împreună cu echipa ta un spot publicitar sau un filmuleț de prezentare turistică a municipiului Carei de maxim 3 minute și vino cu el la biroul Direcției de Cultură și Sport din castelul Károlyi, camera 26 până cel târziu miercuri, 23 octombrie 2013, ora 14.00.

Pune și un titlu filmului tău și acesta va fi sloganul campaniei tale de promovare a orașului. În cazul în care materialul video conține voce, acesta poate fi prezentat în orice limbă.

Concursul se adresează exclusiv tinerilor pasionaţi de film și fotografie,cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani. 

Realizatorii celor mai convingătoare filmulețe vor avea ocazia să participe la un workshop organizat de oameni de televiziune care vor prezenta detalii captivante despre meseria de reporter, realizarea unui material pentru știri și multe alte surprize. 

Premiul cel mare este de 500 lei, iar filmele premiate vor fi prezentate la un post de televiziune regional. 

Materialul video poate fi realizat cu orice dispozitiv aveți la dispoziție (aparat foto, cameră video, telefon mobil, etc) și trebuie adus pe stick usb, CD sau DVD la biroul Direcției de Cultură, Sport din castelul Károlyi, camera 26 până cel târziu miercuri, 23 octombrie 2013, ora 14.00.

Alte detalii se pot obține la 0261.861.481 sau festivalcarei@yahoo.com.

comentarii

de Ocean la 1 October 2013 - 19:52

Daca asi avea oaspeti?da am avea noi Careieni, cateva exenplare de aratat. Dar doar inpaiate le-ar sta mai bine, la intrare in sala cavalerilor. Sau chiar in sala inaintea semineului.

Lasati un comentariu