Karate:argint la campionatul national

• publicat la: 21 octombrie 2013
Karate:argint la campionatul national

Campionatului Naţional de Karate pentru cadeţi, juniori şi tineret (U21), organizat de Federația Română de Karate, afiliată la WORLD KARATE FEDERATION, a fost găzduită, sâmbătă și duminică, de Sala Polivalentă din Capitală, unde peste 350 de sportivi de la 42 de cluburi au luptat pentru medaliile de campioni naţionali.

Cu o organizare impecabilă, cu numeroși invitați de onoare precum: Miniştrii Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, şi Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, Carmen Tocală, Secretarul de Stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, secretarul de stat al MTS, Cristian Cosmin, directorul Direcţiei de Sport a municipiului Bucureşti, Ştefan Săndulache, Ciprian Sora, preşedintele FR de Arte Marţiale de Contact, maeştrii de wushu Ion Benea, Petre Grindeanu, Sensei Ilie Ionescu, Sensei Aurel Pătru, Sensei Mircea Ungurean, cu sportivi de performanță bine pregătiți, toți dornici să învingă, competiția a fost de prim rang demn de invidiat.

Meritul este al sportivilor, antrenorilor și în cea mai mare măsură domnului Lucian Băroiu, președintele FRK și stafului organizator.

CS Karate Do B.F.K.S. a cucerit o medalie de argint la categoria de kata junior masculin prin Bartincki Attila, care astfel a devenit vicecampion național inter-stiluri WKF, în cadrul Federației Române de Karate.

Președintele CS Karate Do B.F.K.S., dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, a declarat ”având în vedere că suntem afiliați la FRK doar de o lună și trebuie să ne adaptăm noilor condiții, sunt mulțumit de rezultate, dar sunt ferm convins că în viitorul apropiat, prin munca antrenorilor Dărăban Gheorghe, Bács Csaba, Fülöp Gábor, vom aduce mult mai multe medalii”.De asemenea aduce mulțumiri Primăriei Municipiului Carei și Primarului Eugen Kovács pentru sprijinul acordat.

Totodată invită toți cei interesați să vină sâmbătă 26 octombrie la competiția Karate Cup SKDUN ,,Carei’’ care va avea loc în sala de sport a Liceului Teoretic Carei de la orele 9.

 comunicat

comentarii

de careianul la 21 octombrie 2013 - 20:45

Doar de o luna sunteti afiliati la Federatia de karate ? Si atunci pana acum totul a fost o minciuna cu rezultatele la Campionate Mondiale pe unde numai voi stiti ca ati participat,pe la federatiile fantoma infiintate de 2 sau 3 cluburi ? Rade lumea de voi si de fraierii pe care ii stoarceti de bani .Atletismul si tenisul de masa care au o federati din cadrul Ministerului nu au fonduri pentru a participa la competitii iar voi pacaliti lumea cu rezultatele mondiale echivalente ca valoare cu campionatele judetene la ramurile sportive mentionate.

de podoba mircea la 22 octombrie 2013 - 11:05

Felicitari ptr titlul de vicecampion national de juniori a sportivului Bartincki Attila.Fiind competitie nationala organizata de FRK,este intradevar un rezultat mare!!!

de dr. Fazekas Gheorghe Zoltan la 22 octombrie 2013 - 20:38

Doresc să aduc unele precizări în legătură cu cele scrise, cred în mod răutăcios și în neștiință de cauză, de ”domnul sau doamna careianul”.
Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. este afiliată din anul 2006 la Federația Română de Arte Marțiale, departamentul de Karate SKDUN. Recent, respectiv în luna octombrie 2013 sa afiliat și la Federația Română de Karate, fapt care a dat posibilitatea de a participa la Campionatului Naţional de Karate pentru cadeţi, juniori şi tineret (U21), organizat de Federația Română de Karate.
Rezultatele excepționale în cursul anilor, respectiv Campionatele Mondiale și Europene, rezultat al muncii sportivilor și al instructorilor clubului, sunt cele obținute sub egida Federației Române de Arte Marțiale, fiind omologate de Autoritatea Națională de Sport și Tineret, respectiv de Ministerul Tineretului și Sportului, verificabile în Anuarele Sportului. Începând din anul 2007, Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. este menționat în aceste Anuare, din păcate ultimul de care eu am cunoștință a apărut pentru anul 2010, an în care karateka careieni au contribuit în punctajul județului Satu Mare de 385, cu 182,5 puncte.
Cei care ne urmăresc activitatea știu că facem tot posibilul pentru a educa sportivii, propriu zis copii, tinerii care intră în sala de sport, cu demnitate și respect, spre o dezvoltare armonioasă atât fizică cât și mentală, motourile noastre fiind: ”Sport fără drog” și ”Mai bine două ore de sport pe zi decât două ore în fața calculatorului”.
Sper că am reușit să-i lămuresc câteva lucruri ”domnului sau doamnei careianul”.
cu stimă și respect
dr. Fazekas Gheorghe Zoltan
președinte
CS Karate Do B.F.K.S. Carei

de Cristian Dersidan la 24 octombrie 2013 - 08:30

Am spus-o de nenumarate ori ca am un respect deosebit pentru cei care-si sacrifica timp, nervi si bani pentru copiii nostri! Iar motto de mai sus sunt mai mult decat actuale. Mai presus de rezultate sunt educatia in sensul stapanirii de sine, a respectului fata de adversar, a insusirii aspectelor ce tin de apartenenta la alte culturi (in timpul deplasarilor in strainatate), lucruri care raman pentru toata viata, inclusiv dupa retragerea din activitatea competitionala. Astfel acesti copii isi constientizeaza pozitia in generatia lor, castiga respect de sine, dorinta de perfectionare. Acestea sunt adevaratele valori ce se castiga prin sport.
Inca odata tot respectul pentru cei care au avut curajul sa infiinteze acest club sportiv, sa-l mentina in viata si sa obtina si rezultate.

de sportiv la 24 octombrie 2013 - 08:41

cum ramane cu respectul pentru cei care se mentin de peste 40 de ani in ramura lor si se incapataneaza sa nu inchida lumina desi nu au sustinerea pe care o are un nou club din partea primariei si a primarului??
profesorii Marneanu si Turcu(campioni la viata lor) si-au dedicat toata viata educarii a generatii de elevi si cand au nevoie de sustinere pt o deplasare la campionatul national de oina consilierii udmr voteaza impotriva.
nici tenisul de masa nu e mai sustinut desi antrenorul isi dedica si el tot timpul pregatirii elevilor si mai si cazeaza la el acasa sportivi din alte parti cand nu se asigura fonduri pt cazare.
eterna problema se perpetueaza si in sport ca la spectacole: doar „unii” sunt respectati si sustinuti.

Lasati un comentariu