Bestfest 2014 – Primăvara Culturală Careiană

• publicat la: 11 martie 2014
Bestfest 2014 – Primăvara Culturală Careiană

Direcția  de Cultură și Sport a municipiului Carei anunță debutul  Festivalului Bestfest 2014 – Primăvara Culturală Careianăcu două recitaluri de excepție. 

Primul se va desfășura marți 18 martie 2014, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei, când va avea loc recitalul  de muzică clasică susținut de cvartetul de stat al  Filarmonicii din Târgu Mureș Tiberius  Quartet,iar al doilea, miercuri 19 martie 2014, de la ora 18.00, în Sala Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei  recitalul  jazz „100 de minute de istoria Jazz-ului” susținut de Dinu Simon &JazzTrotters din Arad.

Intrarea  la cele două recitaluri este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentele  artistice și sportive din cadrul Festivalului Bestfest 2014 – Primăvara Culturală Careiană se vor desfășura în lunile martie,aprilie, mai și vor fi anunțate în timp util către  reprezentații mass-media.

 Programul variat va cuprinde expoziții de pictură, fotografie, lansări de carte, recitaluri de muzică de diverse genuri, piese de teatru, campanii umanitare și ecologice,simpozioane,recitaluri de poezie, dar și competiții și programe sportive pentru toate  vârstele.

comentarii

Lasati un comentariu