Continuă Olimpiadele și concursurile școlare – etapa județeană

• publicat la: 7 March 2014
Continuă Olimpiadele  și concursurile școlare  – etapa județeană

În conformitate cu Calendarul olimpiadelor și concursurilor naționale școlare pentru anul școlar 2013-2014, aprobat de Ministerul Educației Naționale, la nivelul județului Satu Mare, în data de 8 martie  2014, se organizează următoarele concursuri școlare – etapa județeană:

1.Olimpiada de Matematică – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 10, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare, pentru elevii din clasele IV-XII.

2.Concursul de Matematică Aplicată ”Adolf Heimovici” – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 10, la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu” Satu Mare, pentru elevii din clasele IX-XII.

Sunt înscriși pentru a participa la competițiile de matematică 600 de elevi.

3.Olimpiada de Istorie – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 10, la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu” Satu Mare. Sunt înscriși 78 de participanți din clasele VIII-XII.

4.Olimpiada Interdisciplinară ”Științele Pământului” – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 10, la Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare. Competiția se adresează elevilor de liceu.

5.Concursul de ortografie „Furkesz” – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 9, la Școala Gimnazială „Mircea Eliade” Satu Mare. Competiția se adresează elevilor din clasele I-IV care studiază în limba maghiară. Sunt înscriși 126 de elevi.

6.Olimpiada de Limba engleză modernă – proba orală – se va desfășura, începând cu ora 9, la Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare. Participă 14 elevi care la proba scrisă au obținut minim 95 puncte.

7. Olimpiada de Limba germană maternă – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 9, la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” Satu Mare. Participă la competiție 71 de elevi  din clasele VII-XII.

 

ISJ Satu Mare

Lasati un comentariu