Mierea, imens beneficiu pentru piele

• publicat la: 8 martie 2014
Mierea, imens beneficiu pentru piele

Mierea poate aduce beneficii pielii. Iata cateva sfaturi pentru un ten proaspat, curat si sanatos. In toate aceste recomandari mierea este ingredientul principal.

Spala-ti fata cu miere. Mierea este un bun demachiant, are capacitatea de a scoate toate impuritatile, se clateste rapid si usor si lasă pielea proaspătă si curată.

Mai mult, mierea poate fi folosită ca demachiant pentru orice tip de ten, dar este ideală pentru cei care au pielea sensibilă.

Masca cu miere. Acizii organici din miere au capacitate de exfoliere blanda, dar si de a hidrata piela.

Mierea este un excelent antibacterian natural, ceea ce o recomanda pentru tenul cu probleme, iritatii si acnee, scrie ehow.

Cea mai buna masca cu miere. Amesteca o lingura de miere cu o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un bol mic sau in palma. Intinde pasta pe fata usor umezita cu varful degetelor, folosind miscari circulare de masaj. Lasa pasta sa actioneze cateva minute, apoi clăteste din abundenţă cu apă.

Ideala pentru toate tratamentele este mierea naturală, iar cea de tei si de salcâm, precum si cea polifloră sunt cele mai bune alegeri.

Mixul de miere si bicarbonat, in care adaugi o lingură de ulei de măsline sau o lingură de suc de lămâie, dupa cum ai părul gras sau uscat, este o foarte buna masca pentru par.

Pentru tenul foarte sensibil foloseste miere pura sau, si mai bine, un sirop de miere facut din miere si sifon. Tine preparatul intr-o sticla ermetica si foloseste-l ca demachiant.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu