Virgil Enătescu expune la Muzeul Județean

• publicat la: 22 martie 2014
Virgil Enătescu expune la Muzeul Județean

Muzeul Județean Satu Mare va găzdui marți, 25 martie, cu începere de la ora 17.00, vernisajul unei expoziții de excelență. Evenimentul intitulat “Personalitate și performanță la Satu Mare” are scopul de a prezenta prodigioasa activitate a academicianului dr. Virgil Enătescu. Expoziția se va desfășura în sediul central al muzeului, situat pe Bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare.

Omul de știință Virgil Enătescu, doctor în medicină, doctor în antropologie medicală, membru al Academiei de Științe Medicale, inventator și scriitor, vine să vorbească despre capacitatea de a face performanță la vârf și pionierat în domenii de mare importanță, activând în Satu Mare.

Pentru exemplificare, savantul sătmarean va expune un mare număr de brevete de invenție, o impresionantă colecție de lucrări științifice proprii sau în colaborare, precum și, inedit, o parte din aparatura construită la Satu Mare, pe baza propriilor cercetări, aparatură folosită de domnia sa la diagnosticarea și studierea comportamentului uman.

Lasati un comentariu