Înscrieri la Tip Top Prichindel – editia a 8-a

• publicat la: 23 februarie 2015
Înscrieri la Tip Top Prichindel – editia a 8-a

 Direcţia de Cultură şi Sport şi Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează cea de-a opta ediţie a Concursului “Tip Top Prichindel”.

    Evenimentul se adresează preşcolarilor şi copiilor din clasele I-a şi a II-a din ciclul primar, constând în două probe: recitarea unei poezii şi o probă de dans modern în cadrul căreia câte zece copilaşi vor dansa în grup timp de două minute pe un colaj de trei melodii. Se punctează la această probă inclusiv costumaţia celor mici.
    Organizatorii informează că fiecare instituţie poate să îşi organizeze propriul concurs Tip Top Prichindel, urmând ca apoi să îşi înscrie în finală între cinci şi zece elevi. Lista cu copiii care vor participa la finala Tip Top Prichindel trebuie expediată până în 18 martie 2015 la Centrul Cultural al Municipiului Carei, lângă Teatrul Municipal, pe strada Iuliu Maniu, nr. 12-14.     Mai multe informaţii se pot obţine la 0745.675.240, persoană de contact Raluca Păvăluc.
    Finala Tip Top Prichindel are loc la Centrul Cultural al Municipiului Carei în data de 26 martie 2015 de la ora 17,00, pentru copiii de grădiniţă şi în 27 martie de la aceeaşi oră pentru copiii din ciclul primar.

Lasati un comentariu