Operaţie ortopedică. Turcia vs. România

• publicat la: 17 iunie 2015
Operaţie ortopedică. Turcia vs. România

În timp ce premierul României a ales Turcia  pentru o operaţie  la genunchi, confirmând astfel încrederea pe care o acordă sistemului sanitar românesc pe care îl gestionează, ambasadorul Olandei, Matthijs van Bonzel a ales un spital din Bucureşti pentru operaţia chirurgicală ortopedică a soţiei dumnealui.

„Cristina a trecut astăzi printr-o operație ortopedică. Mulțumim frumos, Prof. Dr. Cîrstoiu și tuturor asistentelor devotate”, a scris ambasadorul Matthijs van Bonzel într-un mesaj în limba engleză, mulțumind însă în limba română  pe contul de Facebook .

Ambasadorul a postat două fotografii care arată că soția sa a avut o problemă la ambele picioare.

Anunțul ambasadorului vine în contextul în care premierul Victor Ponta a suferit și el o intervenție chirurgicală ortopedică, dar în Turcia.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, dr. Ovidiu Butuc, a criticat marţi, într-o conferinţă de presă, faptul că premierul Victor Ponta a plecat la Istanbul pentru a se opera la genunchi, mai ales că astfel de intervenţii se fac cu succes în ţară, inclusiv în cele două clinici de ortopedie din Târgu Mureş.

redactia

comentarii

de gigi la 17 iunie 2015 - 21:02

ce pretentii aveti de la un cretin care nu are respect fata de nimic si nimeni!

de Horia Mărieș la 24 iunie 2015 - 17:23

Medicii turci încep să devină iavaș-iavaș cei mai buni din lume.
Fac minuni.

http://www.timesnewroman.ro/politic/medicii-au-vesti-bune-pentru-ponta-intr-o-luna-va-putea-merge-in-doua-luni-va-putea-fugi-de-dna

Lasati un comentariu