In memoriam Avram Iancu. Program

• publicat la: 11 septembrie 2015
In memoriam Avram Iancu. Program

 

Ultima manifestare anuală din şirul celor dedicate  memoriei nepieritorului Avram Iancu, moţul devenit erou naţional, va avea loc în municipiul Carei.

Dumincă, 13 septembrie 2015, de la ora 12,30,  moţii din satele din Câmpia Careiului se vor aduna ca în fiecare an, în faţa bustului  Crăişorului Munţilor, Avram Iancu, de la a cărui moarte se împlinesc 143 de ani.

Organizatorii evenimentului sunt Despărţământul ASTRA Carei, Societatea cultural-patriotică Avram Iancu filiala Carei, Direcţia de Cultură Carei, Asociaţia Colonia Moţilor Ianculeşti, Asociaţia Refugiaţilor filiala Carei şi Buletin de Carei.

Se vor rosti alocuţiuni şi se vor depune coroane de flori. Programul artistic va fi asigurat de tinerii moţi şi de  artişti  sosiţi din Ţara Moţilor. La final, va avea loc o agapă cu cozonaci şi sarmale moţeşti, pe fond  muzical tradiţional.

Sunt aşteptaţi toţi cei care vor să  cinstească  memoria   lui Avram Iancu.

comentarii

de marnean la 10 septembrie 2015 - 15:25

rugam buciumareasa mancatoare de bogracs sa nu mai telefoneze tot timpul la marna si sa incite oamenii impotriva celor care organizeaza astfel de evenimente. stim ca e mare pretena si cu jeno si cu maxima care a vandut terenul careiului de la complexul de canepa din carei pe multe milioane de euroi si mai stim ca tine cursuri platite de UE numai cu cursante de la pesede ca altii nu au avut voie sa se inscrie!
buciumana sa isi vada mai bine de plata taxelor si darilor pentru casa de vacanta de langa strand de pe numele granicerului. a avut ce invata de la jeno artist in evaziune fiscala.

de Nico la 10 septembrie 2015 - 20:06

Maxima a inscris pe cine a avut chef la cursurile UE, fara criterii si fara bun simt. Fac cursuri 3 zile / sapt/ 2 ore si comanda mancare pentru toata sapt si pentru cei care lipsesc si o cara cu jeepul acasa la ea.

de vasile la 10 septembrie 2015 - 20:20

jeno isi baga coada in pesedei ca sa sparga romanii si sa dirijeze mai departe smenurile!
au fost facute inscrierile pentru cursuri de ingrijitor pe baza de carnet de partid rosu si verde si mai ales neamurile si familia celor angajati la centrele de ingrijire a copilului si la caminul de batrani.
pentru asta au vrut sa schimbe directorul la casa de batrani ca sa poata fura in voie..acum se pot lua de la batrani medicamentele si mancarea si nimeni de la judet nu scrie sise pot angaja barbati care nu stiu sa scrie si sa citeasca…la cursurile tinute de maxima evazionista se retin din banii cuveniti cursantilor!!!!!
politia si consiliul judetean de cine se tem de nu verifica situatia de la scoala vasile lucaciu unde tine cursuri de ingrijire o persoana fara studii de specialitate?????

de florin la 10 septembrie 2015 - 22:02

maxima nu tine cursuri, doar asteapta masa si baxurile cu apa dupa ce pune cursantii sa semneze de prezenta pe toata perioada inainte si inapoi, apoi fuge cu cateringul in jeep!!!!jmechera maxima asta !!!

de andrei la 12 septembrie 2015 - 07:35

Nu stiu dupa ce se vorbeste prosti despre cursurile respective , daca nu stitit despre ce e vorba , cursurile se tin de luni pana vineri de la 16…mancarea o primeste fiecare, normal ca nu toata lumea vrea sa manace acel meniu , si asa se aduna si raman !!!! Numa prosti se vorbeste , cine nu stie sa nu vorbeasca

de grig la 12 septembrie 2015 - 08:12

pai daca va ascundeti si faceti pe din dos cursurile si le preda cine nu are pregatire de specialitate , apoi sa nu te astepti la altaceva . lumea vorbeste ca se dau bani grei la cursanti in proiect dar nu toti ajung la ei si se mai vorbeste ca numai cei din pesedeu au avut voie sa se inscrie la acest curs finantat din fonduri europene . tare asteptam andrei sa ne dai ceva explicatii .
anul acesta are voie psedeul sa vina la comemorarea lui Avram Iancu sau e mai mare frica de jeno ?

de vaile la 12 septembrie 2015 - 08:29

Faceti si voi cursuri din fonduri europene sa vedeti ce usor este,ca de vorbit tare bine stiti,sunteti invidiosi ca voi nu sunteti in stare sa ajutati oameni sa aiba o pregatire,v-ar putea fi rusine ca traiti in tara asta numai barfa e de voi ,faceti si voi ceva.

de Viorica la 12 septembrie 2015 - 08:31

Da rautatea e mare ,dar de facut nimeni nu face nimic

de grig la 12 septembrie 2015 - 08:32

pai nu oricine este consiloier judetean si vicepresedinte la partidul comunist care invarte fondurile in judet , ca altfel nu se explica cum profesorii de specialitate sunt tinuti deoparte si preda un agricultor cursuri pentru ingrijirea batanilor si copiilor . de ce nu au avut voie sa se inscrie si alte persoane decat cele cu carnet de partid rosu ? cursul din FONDURI EUROPENE E PE CRITERII POLITICE APROBAT ?

de Ionel la 12 septembrie 2015 - 08:32

Numai gura e de ei

de Vasile la 12 septembrie 2015 - 08:40

Auzi nu sti ce vorbesti,au aprobare de la Bucuresti cei care predau,si nu mai fiti asa invidiosi

de Maria la 12 septembrie 2015 - 08:43

Faceti si voi ceva pentru comunitate

de Oana la 12 septembrie 2015 - 08:49

Eu fac cursul ,nu fac parte din nici un partid politic,dar sunt tanara si am posibilitatea de a primi o diploma care ma va ajuta pe viitor,voi de ce nu faceti pentru noi tineri nimic,si nu mai vorbiti daca nu stiti ce se intampla la cursuri.Oameni sunt rai si invidia e mare.

de grig la 12 septembrie 2015 - 08:53

repet . de ce nu au avut voie sa se inscrie la curs numai cei cu carnet rosu de partid ?
ceilalti oameni nu fac parte din comunitate ? cursul e facut ca cineva sa incaseze bani in folos personal ? de ce nu exista un profesor specializat ? ce e rau in a discuta ceea ce vezi cu ochiul liber ?

de grig la 12 septembrie 2015 - 08:55

voi de unde stiti ce fac eu pentru comunitate ? pentru voi comunitate este cea care fura de la gramada mare ca sa se imparta la grupul de partid ? ceva concret nu aveti de spus ? e usor sa faci cu banii europeni si banii de la judet daca ai pile la cheltuit .

de ADRIEN la 12 septembrie 2015 - 11:16

In loc sa vorbiti despre evenimentul de Duminica,143 de ani de la moartea lui Avram Iancu(sunteti pe pagina aricolului cu Invitatia adresata si voua ),vorbiti de cursuri si bani europeni.La fiecare ii vine vremea sa fie tras la raspundere.Este un proverb romanesc „Nu -i facuta nestiuta „..Dumnezeu le descopera pe toate ,dar la timpul potrivit !!!

de Mirela la 12 septembrie 2015 - 11:47

Traisca Duhul Lui Iancu !
Traiasca Motul intre moti!
Campia Libertatii spune ca AVRAM IANCU suntem toti!

de Nicolleta la 12 septembrie 2015 - 13:11

GRESIT !!! cursul se tine de la 16-17, apoi pauza de masa si birfe apoi se pleaca acasa. Numai 3 zile. SI NUMAI PSD si rudele lor.ATENTIE !!! nu este vorba de comunitate ci de foarte multi bani luati de cei care au gasit cursantii, adica MOXII.

de mirela la 14 septembrie 2015 - 21:40

eu am luat un nr de telefon de pe afisul unui magazin si scuzati ma nu sunt din nici un partid si pana acum nu am cunoscut o pe DOAMNA RODICA,dar pot sa spun ca am fost inscrisa fara nici o problema sau dupa criterii politice.iar daca cineva mai face ceva pentru comunitate nu e vazut bine.SI sa nu uitam ca eu am vazut cum DOAMNA RODICA a ajutat mai multi tineri si este foarte implicata in ajutorarea lor.ba s au facut si vizite la un camin de tineri unde s au dus si niste micii atentii cu banii stransi de la cursantii,dati voluntar si din proprie initiative.Acesta vizita la tinerii cu dizabilitati a fost organizat tot de DOAMNA RODICA,ASA ca cine nu stie mai bine sa taca!

de aurica la 15 septembrie 2015 - 06:42

si sora mea a vrut sa se inscrie si a trebuit prima dasta sa semneze adeziune la partid si apoi a fost inscrisa de rodica. ce fel de treba e asta?? apoi am aflat in oras ca a fost la toate centrele unde au fost pusi directori pesedisti si a inscris pana si membri de familie ai angajatilor. sa nu uitam ca se dau mai multi bani pentru cursanti decat da rodica si sa nu uitam ca profesorii de specialoitate nu au fost primiti sa tina cursul. o afacere de pesede e tot cursul din fonduri europene!

de Arnold la 15 septembrie 2015 - 07:22

rodica rosie de care vorbiti nu este cumva cea care a fost ultima directoare de la complexul de canepa din carei si care a vandut cele 17 hectare de teren situat la drum si vandute pe foarte multee milioane de euro impreuna cu gaska de milu petic si beco tomy ? parca a vrut sa fie directoare si la spital dar nu a inteles cu jeno sa bate palma . a chetuit deja toate euro luat dupa ce a vandut pamantul orasului de la canepa si acum trebe sa ia din banii de la europa ca sa alimenteze jepul ?

de Mimi la 15 septembrie 2015 - 20:30

Si eu am vrut sa merg la curs si am dat si actele doar ca nu m-a ales ca nu-mi place psdul si gasca de comunisti de doi lei, mi-ar fi placut si mie sa mananc din fonduri europene de 8 lei/zi si sa stau o ora la povesti cu cei de acolo dar mai bine mi-ar fi placut sa fiu in loc lui Rodi si sa primesc contract pentru cursantii pe care-i gasesc,normal ca nimeni nu trebuie sa stie.

de luca la 16 septembrie 2015 - 18:04

rodicuta a mers la toate centrele de copii din subordinea directiei de protectie a copilului cu condica in mana si a inscris si copiii cu handicap la cursul platit din fonduri europene ca ei nu stiu cati bani li se cuvin si pot fi prostiti!
sunt intre cursanti si analfabeta,
da e voie daca si profesoara care preda cursuri e de la coada sapei din andrid.

de MUXI la 16 septembrie 2015 - 20:42

Daca aveti reclamatii sau nu stiti despre ce este vorba atunci puteti cauta pe internet unde gasiti toate detaliile inclusiv rolul partenerilor de proiect :
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de interventie 6.2.
„Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”
Titlul proiectului: „Instruire pentru furnizare de servicii moderne! ”
Contract: POSDRU/169/6.2/S/146756

pacat ca si babele pensionare cursante(4 la numar) si bolnave doresc sa se reintegreze in campul muncii

de bobi la 16 septembrie 2015 - 21:33

promovarea incluziunii sociale se face cu cursanti internati la centre sociale ca si persoane cu handicap???? trebuia repsectat numarul cursantilor si cum nu se putreau inscrie si persoane fara carnet rosu de partid e clar

de nelu la 16 septembrie 2015 - 21:40

salile cele 4 inchiriate de la scoala 2 pe linie de partid au 50 de mp fiecare asa cum se cere in proiect? si videoproiector fiecare???? cine va crede?
pe cine prostiti voi prostutelor???/ rodicuta e obisnuita cu furaciunile de la canepa cand a maritat cele 17 hectare pe multe milioane de euro dar crdeam ca scoala vasile lucaciu e scoala de stat si nu una de partid!!!
se aude pana la inspectoratul judetean????
http://www.eyromania.ro/sites/default/files/attachments/Solicitare%20de%20exprimare%20a%20interesului.pdf

de BUG mafia la 18 septembrie 2015 - 08:23

Reteaua mafiota cu capii rodicuta-jeno-nelutu pensionaru cu handicapdevedere sofer pe limuzine loveste din nou !
Cursuri din Fonduri Europene cu cursanti inscrisi pe criterii politice si tinute la scoala nr 2 transformata in scoala de partid comunist. Sunt inscrisi la cursurile de ingrijitor batrani sau copii tot felul de pensionari ce depasesc cu mult 60 de ani, pensionari pe caz de boala si tineri cu handicap racolati din centrele sociale politizate din Carei. Li se promit multi bani in schimbul unei adeziuni la partidul conducator de judet .
Unii dintre cursanti nici nu stiu sa scrie iar altii figureaza ca particiapnti dar au locuri de munca care nu le permit mereu prezenta .
Si pontza credea ca e nemuritor in postul de premier darmite un grup mafiot din care majoritatea au dosare penale sau sunt in curs de cercetare

de simon la 19 septembrie 2015 - 10:12

si iadul sa deschis la centrul de copii de pe strada andrei muresan cand rodicuta a tunat si fulgerat impotriva tuturor pentru ca sa aflat despre afaceriule ei cu fionduri europene de la cursurile de ingrijitori de batrani si de baby sitter….si pe nas ieseau aburi la rodicuta de nervi ca cineva a vorbit in public de faptul ca au fost inscrisi cursantii pe baza de carnet de partid rosu … A DAT dat la copii cu handicap cate 700 lei ca sa le ia ochii dar ei saracutii nu stiau ca trebuiau sa primeasca sute de euro!!!1
la fel a facut si cu femeile de la tara inscrise care vad in 700 lei o mica avere iar rodicuta baga in pozopnar miile de euroi de pe spinarea lor….directoarea hancis de la centrul de copii sta drepti in fata ei si permite ca copii din subordinea directiei copilului satumare sa fie carne de tun pentru afacerile cu proiecte europene a consilierei judetene rosii.
Aacum nu mai scrie gazeta finului primarului kovacs despre afacerile pe spinarea copiilor din centrul de plasament din ssubordinea Directiei Copilului SM???

de ana la 19 septembrie 2015 - 10:23

si la caminul de batrani vine si se baga peste directore si inscrie neamurile angajatilor la cursul pe care il tine din bani europeni si unde nu ne da numai cat vrea ia

de Stefan la 19 septembrie 2015 - 14:40

incepe sa miroase a caz penal la casa de plasament de la speranta de pe strada andrei muresan unde directoarea si cu contabila au invartit tot ce au putut si au dat copii la munci agricole fara aprobarea directiei de protectie a copilului satu mare.
consiliul judetean ce pazeste?

de merele la 20 septembrie 2015 - 12:35

CONSILUL JUDETEAN NU TRIMITE POLITIA SA FACA O ANCHETA LA INSTITUTIILE SUBORDONATE DIN CAREI UNDE SUNT CENTRE DE PLASAMENT CU COPII CARE LUCREAZA IN AGRICULTURA LA CONSILIERA JUDETEANA CE DA DIN BANII DE PROIECTE EUROPENE NUMAI LA MEMBRII PARTIDULUI SAU SI A INTERZIS INSCRIEREA CELOR INTERESATI CARE NU AU SEMNAT MAI INTAI ADEZIUNEA LA PARTIDUL ROSU!
POLITIA ERA MEREU LA CAMINUL DE BATRANI CAND ACESTIA PRIMEAU PORTIA INTREAGA DE MANCARE DAR CAND COPII SI BATRANII SUNT FURATI SI PUSI SA MUNCEASCA PENTRU PARTIDUL ROSU UNDE SE ASCUND POLITISTII?

de tiberio la 20 septembrie 2015 - 15:48

si pe mine m-a dat afara imi de la agro ca nu am cotizat si nu am postat la comentarii ce au vrut ei!

de Careian la 21 septembrie 2015 - 12:22

VREM ANCHETA SOCIALA la centrele de copii din CAREI ca dictatura hancsismaxim exploateaza copii de la DIRECTIA COPILULUI de apartine de CONSILIUL JUDETAN!!!!

de dani la 21 septembrie 2015 - 16:17

pnlisti vedetiva de veverita voastra si de familia fantoma ciuta bran astea comentari in memoria lui Avram Iancu

de moni la 21 septembrie 2015 - 18:16

ancheta se impune la primaria carei unde jaful din banii public a atins cote alarmante.
disperare mare la comunisti si tulipani ca liberalii traiesc pe cont propriu si nu le trebe posturi in primarie si nici spaga de la constructii din proiecte europene si nici din proiectele lui rodicuta cu bani europeni si furt a la andrid…liberalii sunt cosmarul primarului si spoaima hotilor din primarie!

de vasile la 21 septembrie 2015 - 21:06

Rodicuta nu s-a invatat minte, in continuare se tine de furtisaguri. PAROL

de dani la 21 septembrie 2015 - 21:56

la fel ca la terenurile de la canepa vandute pe meleoane de ieuroi???
acum a dar cu mana la banii din proiectul ieuropean si deranjeaza veveritele liberale ca stiu si vad cum care la ea acasa mancarea si sucul de la cursanti?

de caraian la 22 septembrie 2015 - 21:38

pai rodicuta rosie isi permite sa inscrie la cursuri din bani europeni numai oamneni de pesedeu ca stie ca tine spatele govorika da se clatina si el si atunci sa vezi de unde da inapoi ce a furat de la europa
http://stiriexclusive.ro/apaserv-satu-mare-tun-de-140-de-milioane-de-euro-cu-girul-verisoarei-corina-cretu-via-liviu-dragnea-mircea-govor/

de olga la 22 septembrie 2015 - 23:10

pentru unii nu le ajunge nici milionul de euro si noi atunci pentru ce sa mai platim darile? ca sa fure de la noi si puniul pe care il avem? chiar nu mai aveti rusine?

de mihai la 23 septembrie 2015 - 21:31

rusine socialistilor din carei pentru umilirea in fata lui jeno si pentru furtul de bani europeni cu orice pret si pentru ca luati de la cursanti dreptul care li se cuvine adica suma intreaga pentru care sunt indreptatiti!
mai vrea rodica inca un jep sau vrea acum casa din banii oamenilor de la tara si a copiilor cu handicap inscrisi la cursul din fonduri europene?

de vera la 25 septembrie 2015 - 10:41

alianta iudenereului cu pesedeii face prapad pa la carei si duce numa la scandaluri gretoase!!!!
ce nu scrieti de sedinta de ieri de la kastelyii cu bujorul care vrea sa dea jos pe linduka si sa il puna pe maganember de consilier politic al lui jeno ca altfel nu stie primaru cum sa scape de iel…a boszorkany sustinuta de fotbalistu sekus din primerie a suparat pe consilierii tulipani si vor sa o schimbe iar maganember sta la colt si asteapta sa bage sovinismul si iredentismul primarului si la kastelyi

de Customer la 25 septembrie 2015 - 10:55

Mai clar !Ce sa intamplat ieri la sedinta de la Castel? cine cu cine se bate ? cine pe cine vrea sa schimbe? cine este „maganember „?spuneti-ne,ca sa stim si noi mai clar !

de elvis la 25 septembrie 2015 - 12:30

maganember e consilierul personal al lui jeno care in timpul serviciului platiti din banii careienilor scrie pe pagina lui personala impotriva celor ce arata jaful din primaria carei

de radu la 26 septembrie 2015 - 19:23

pesedeii sunt tare disperati si actioneaza cum stiu ei mai bine adica cu metode porcesti ca nu ii duce capul sa scrie ceva la nivel de un intelectual mediu . disperati ca rodikuta ajunge la ancheta au hotarat sa aduca in spatiul careian mizeriile pesediste crezand ca scapa de cercetarea exploatarii tinerilor cu handicap din centrele de plasament pe plantatiile de canepa ale consilierei judetene pesediste .
jeno nu mai face fata la acuzatii si ne cred inca prosti ca sa inghitim scandalul in fata articolelor bine documentate cu acte chiar din primarie . nu vreti domnule primar sa va platiti mai intai datoriile si apoi sa ridicati perimetrul etnic impus romanilor din carei ?

Lasati un comentariu