De la Poliția Rutieră…

• publicat la: 21 februarie 2016
De la Poliția Rutieră…

În perioada 19-20.02.2016, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 358 sancţiuni contravenţionale în valoare de  36 900 lei.

Polițiștii Serviciului Rutier i-au depistat în trafic pe:

–         FRANCISC  L., de 45 ani, care pe raza localității Căpleni a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat;

–         ANDREI B., de 42 ani, care, pe DJ 196, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat;

–         IOAN F., de 58 ani, care, în localitatea Pir,  a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă.

Polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au depistat în trafic pe PETER P., de 23 ani, care pe strada Vasile Lucaciu din orașul Negrești Oaș a condus un autovehicul, deși avea permisul de conducere anulat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Polițiștii biroului ordine publică al Poliției orașului negrești îl cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe pe ADRIAN C., de 54 ani, care, pe fondul unei discuții în contradictoriu și a consumului de alcool, l-ar fi lovit în cap cu un par pe VLADIMIR M., de 44 ani.  

 Activităţi desfăşurate pe linie de ordine publică şi prevenire a infracţiunilor

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 79 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de  20 750   lei .

Lasati un comentariu