Marşul Bolilor Rare la Carei

• publicat la: 29 februarie 2016
Marşul Bolilor Rare la Carei

Asociația Werdnig  Hoffman Carei și Direcția de Cultură Carei, cu sprijinul  Instituțiilor de Învățământ din municipiu, Direcției de  Învățământ și Sănătate Carei, Poliției Municipiului Carei, Poliției Locale și Jandarmeriei au organizat un marș cu ocazia  Zilei Internaționale a Bolilor Rare, luni, 29 februarie 2016, începând ora 12.20, pe traseul: Amfiteatrul din fața magazinului  Oțelul – Centru Cultural Carei (str. Iuliu Maniu), via Primăria  Municipiului Carei.

După marș, participanții s-au oprit la Centrul Cultural Carei, unde Bogdan  Georgescu, directorul Direcției de Cultură Carei și Robert Veres,  președintele Asociației Werdnig Hoffman Carei au spus câteva  cuvinte despre semnificația acestei zile.     Marșul se află la cea de a șasea ediție în municipiul Carei. Obiectivul principal al  Zilei Internaționale a Bolilor Rare este acela de a sensibiliza  publicul larg și factorii de decizie cu privire la bolile rare și  impactul acestora asupra vieții pacienților.

Organizatorii mulțumesc  Poliției Municipiului Carei, Poliției Locale și Jandarmeriei, pentru sprijinul acordat în vederea bunei desfășurări a manifestării și își cer scuze participanților la trafic pentru  disconfortul creat.

comunicat

comentarii

de Raul la 29 februarie 2016 - 15:00

Felicitari domnule consilier CIUTA pentru participarea discreta nepopulista fara baie de multime!
Chiar daca Bogdan s-a ferit sa va nominalizeze si a spus consilier local stim ca in fiecare an participati si sunteti aproape de fundatia Werding chiar si cand nu e campanie electorala.
Ceilalti candidati ar fi facut stire bomba depsre aceasta participare a lor la fel cum a facut vicele traseist politic. Am remamrcat ca nici in poze nu ati fost focusat de consilierul primarului inverzit tot de suparare ca ati fost prezent.
De un astfel de primar normal avem nevoie pentru Carei.Tot respectul!

de mihai la 29 februarie 2016 - 15:22

consilierul ciuta mereu tace si face spre deosebire de keizer care vine in fata numai cand e cineva cu aparatul.
ajunge sa ne uitam la ce a facut domnul ciuta ca inginer si la ce a fost in stare sa faca keizer ca sportiv dupa ce a pus bocancii in cui,ca stadionul e deschis si se poate vedea cum arata buda pentru sportivi si spectatori din orasul european carei!

de florin la 29 februarie 2016 - 15:35

pana nu au fost bagati in seama de consilierul Ciuta nu au primit nimic de la primarie cei de la asociatie asa ca stim de unde bate vantul pentru iesirile in multime a lui a lajos…la fel ca si la tenisul de masa unde nici nu a vrut sa auda de mirciu baci pana nu a facut publica situatia cei de la buletin…mare frika are primaria de buletindecarei si pana la urma tot ajung la ce scrie buletinu care nu minte!
Felicitari Robert Veres pentru activitate!

Lasati un comentariu