Spectacole la Teatrul de Nord

• publicat la: 22 February 2016
Spectacole la Teatrul de Nord

Vineri 26 februarie 2016, la ora 19.00, în sala mică a Casei de Cultură, sunteţi invitaţi   la un nou spectacol improvizat. Un spectacol la care actorii și publicul lucrează cot la cot.   Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul.  Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile.         Nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului.  Trupa ImproȘtim garantează un spectacol improvizat inteligent și amuzant!

Știu impro: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian Iorga, Cristian But, Andrei Stan. Improvizatori muzicali: Vlad Giurge, Cristian Dan. Realizator: Andrei Stan

Duminică 28 februarie, la ora 19.00, în sala mică a Casei de Cultură se reia  spectacolul AUTOBAHN de Neil LaBute, regia Laura Moldovan.

Un bărbat și o femeie, o mașină, adevăr, minciună, orgoliu, timiditate, neputință, iubire, viteză… pe autostrada vieții.   Patru instantanee tragicomice din viața unui cuplu care într-un moment crucial al relației derulează amintiri, gonind cu viteză pe autostradă, izolați în ”bula lor de sticlă și metal”.

Spectacol nerecomandat minorilor sub 16 ani!

Preț bilete: 20 lei/15 lei (pentru elevi, studenți, pensionari)

Pentru rezervări, vă invităm să sunați la Agenția Teatrului (0261712106), între orele 10-17 de luni până vineri.

Lasati un comentariu