Admiterea în învățământul liceal 2016. Locuri libere la Liceul Teoretic secţia maghiară

• publicat la: 20 iulie 2016
Admiterea în învățământul liceal  2016. Locuri libere la Liceul Teoretic secţia maghiară

În data de 19 iulie 2016 s-a desfășurat repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a. Rezultatele repartizării în licee se găsesc postate pe site-ul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice http://admitere.edu.ro și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare www.satmar.ro , la secțiunea Admiterea în liceu.

În premieră, au rămas locuri libere la Liceul Teoretic  Carei. Profilul este umanist, specializarea filologie, secţia maghiară. Ultima medie este 5,51. Mai sunt 9 locuri libere.

Din cei 1671 elevi absolvenți ai clasei a VIII-a, înscriși pentru admiterea în învățământul liceal la unități de învățământ din județul Satu Mare, au fost repartizați 1670, iar 1 elev a rămas nerepartizat. Au ocupat locuri în învățământul liceal din județul Satu Mare și 9 elevi proveniți din alte județe, care prin înscriere au avut această opțiune. De asemenea, 52 de elevi din județul Satu Mare au fost repartizați în învățământul liceal în alte județe.

În prima etapă de înscriere și admitere la învățământul liceal, cei 1670 de elevi repartizați (1661 elevi din județul Satu Mare și 9 elevi proveniți din alte județe) au ocupat 1092 locuri în clase de la filiera teoretică, respectiv 578 locuri în clase de la filiera tehnologică.

Liceele care au toate locurile ocupate după repartizarea computerizată sunt:

Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare

Colegiul Național “Ioan Slavici” Satu Mare

Colegiul Național “Doamna Stanca” Satu Mare

Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt” Satu Mare

Liceul Reformat Satu Mare

Liceul Teologic Romano-Catolic “Ham Janos” Satu Mare

Liceul Teoretic Negrești Oaș

În perioada 21-29 iulie 2016  va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați. Candidații care nu își depun dosarele de înscriere, se consideră retrași, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate.

Pentru etapa a II-a de admitere în învățământul liceal sunt disponibile 290 locuri. Calendarul etapei a II-a de admitere în învățământul liceal prevede următoarele evenimente:

20-25 iulie 2016 – Completarea fișei de opțiuni de către candidații care nu au participat la prima repartizare, completarea unei noi fișe de opțiuni de către cei rămași nerepartizați după prima etapă a admiterii

28 iulie 2016 – Repartizarea computerizată a candidaților din a doua etapă a admiterii

28-29 iulie 2016 – Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care au fost repartizați candidații din etapa a doua

Lasati un comentariu