Altercaţii la Foieni. Autorii furtului din Vezendiu prinşi într-o săptămână

• publicat la: 5 July 2016
Altercaţii la Foieni. Autorii furtului din Vezendiu prinşi într-o săptămână

Luni, 04 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petrești în cooperare cu polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale și Biroul de Ordine Publică Urbană Carei au identificat şi prins autorii furtului comis   în perioada 28-30 iunie a.c..

Este vorba despre B. Iosif, de 40 ani, H. Iosif, de 48 ani, care ar fi pătruns prin efracție în locuinţa unei femei din localitatea Vezendiu, de unde ar fi  sustras mai multe bunuri printre care un televizor tip „plasmă”, un aragaz și butelia aferentă, un expreso de cafea, în valoare totală de aproximativ 2.700 lei, pe care, ulterior le-au vândut unui barbat din Carei.  Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate.

Autorii au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați instanței de judecată pentru luarea măsurilor legale.

Poliţiştii din cadrul Sectiei nr. 7 Carei, au fost sesizați, prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către o adolescentă, de 18 ani, din Foieni, despre faptul în timp ce se afla pe stradă in zona numită ,, Cartierul Romilor,, din localitate, în urma unor discuții contradictorii cu un bărbat în vârstă de de 35 ani,  din Carei, acesta a lovit-o cu palma peste față căzînd la pamînt, totodată a ameninițând-o cu acte de violențe atât pe ea cât și pe membrii familiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe, amenințare si tulburarea ordinii si linistii publice,,.

Lasati un comentariu