DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA. Avanpremiera

• publicat la: 29 iulie 2016
DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA. Avanpremiera

Avanpremiera filmului DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA, în regia lui Dumitru Budrala, va avea loc sâmbătă, 30 iulie 2016, de la ora 22:00 în cadrul Festivalului folcloric ”Sus pe muntele din Jina”, ajuns la cea de-a 46-a ediție. Filmul va fi proiectat pe un ecran uriaș în aer liber într-un spațiu neconvențional, Șesul Jinarilor, iar la proiecție va fi prezent și regizorul Dumitru Budrala.

DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA este un film extrem de așteptat de publicul cinefil, iar asta se reflectă în miile de vizionări generate de teaser-ul pe care l-am lansat în urmă cu câteva zile în online. Sâmbătă există această ocazie rară și extraordinară de a viziona în avanpremieră filmul în aer liber în apropierea celui mai pitoresc drum european”, a declarat Dumitru Budrala, regizor și director fondator Astra Film Sibiu.

DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA, cel mai așteptat film al regizorului sibian, urmează să fie lansat oficial în luna septembrie. Filmul are ca punct de pornire fascinația de-o viață a regizorului pentru Drumul regilor, unde fantasticul, poveștile mitologice și sublimul peisajelor te însoțesc la orice pas de-a lungul drumului care șerpuiește printre Carpați legând Transilvania de Oltenia. Dumitru Budrala creează o experiență audio-vizuală unică, cadrele aeriene care îți taie răsuflarea sunt completate perfect de vocea regizorului care explorează încărcătura mitologică a locului din cele mai îndepărtate timpuri și până în prezent.

Teaser: https://youtu.be/5VN9j0BC0rM

 

O producție Astra Film Sibiu, CNM ASTRA și Consiliul Județean Sibiu

Cu sprijinul Ministerului Culturii și al Centrului Național al Cinematografiei

 

Lasati un comentariu