Mikes Kelemen, altă dată o stradă cochetă …..

• publicat la: 21 iulie 2016
Mikes Kelemen, altă dată o stradă cochetă …..

Buletin de Carei vă prezintă cum arată  o stradă cochetă și liniștită după terminarea lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare prin masterplanul implementat de Apaserv Satu Mare. Administrația locală acceptă această situație.

Trotuarele impecabile în primăvară au suferit…modificări în urma „călcării”  lor de utilajele grele cu care s-au făcut lucrările. După recepția lucrării trotuarele arată ca în imagini.

Așa arată acum o stradă ce era până de curând una cochetă și curată, cu oameni gospodari.

Campania electorală s-a încheiat dar   presa aservită și consilierii primarului  se ocupă în continuare de consilierul liberal incoruptibil și integru Ilie Ciută, coșmarul primarului Kovacs, ignorând problemele reale ale urbei. În acest timp, careienii de pe strada Mikes Kelemen  se întreabă pentru ce plătesc  taxe și impozite către  bugetul local  dacă au parte de o  astfel de infrastructură.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Horia Maries la 22 iulie 2016 - 04:11

Imaginile de mai sus justifica din plin caracterizarea facuta Careiului de finul sas, specializat mai nou in smulgerea buruienilor liberale si anume de oras (sau municiuciu) „cochet „, unul cum n-au mai vazut nici „sudistii”Parisul.
Nimic de zis la aceste poze decat mai mare rusinea! Subcontractanii SC Apaserv SA Satu Mare care lucreaza in Carei la Masterplan sunt pur si simplu niste ciobani, nu niste meseriasi, lucru asta fiind pe deplin dovedit.

Teoretic, pentru rezolvarea acestei situatii penibile si cat de poate de jenante pentru onkormanyzat, sunt posibile cel putin doua solutii:

1. Solutia brevetata de f. multa vreme de Mark Twain in „Aventurile lui Hucklebery Finn”: dezbracarea la piele, ungerea cu catran, tavalirea in fulgi si in final alungarea lucratorilor ciobani din Carei cu suturi trase tare de tot in fund.

2. In cazul in care primasul si afonii lui de la Primaria Carei n-au destul sange in instalatie si nu sunt in stare sa aplice nici macar solutia Mark Twain, atunci sa faca bine domnul polgamester ur ssi a-i trimita pe ciobani la cursuri de specializare, macar in tara vecina, daca nu in alta tara europeana, fiindca este mai aproape de Carei

De exemplu, sa-i trimita colea, pe aproape, pe la Nagykoros: https://www.youtube.com/watch?v=X4X_pli52gc

Dar sa-i trimita numai pe banii scosi din propriul lui buzunar, nu pe banii contribuabililor careieni, adica pe banii tai, ai mei si-ai tuturor.

Dupa revenirea insipizilor de la specializarea in meserie, sa-i examineze printr-o proba de lucru si daca va rezulta ca ciobanii si-au insusit macar bazele tehnologiei de asfaltare a strazilor si a trotuarelor, abia atunci sa-i puna din nou la treaba. Altfel, sa-i trimita de-a dreptul in mamicuta lor, adica in Apaserv.

Lasati un comentariu