Memorialul Mircea Dohan la handbal ajunge la a VI-a ediţie

• publicat la: 22 februarie 2017
Memorialul Mircea Dohan la handbal ajunge la a VI-a ediţie

Cea de-a VI-a ediție a Memorialului Mircea Dohan la handbal va avea loc în perioada 31 MARTIE – 2 APRILIE 2017. Competiţia sportivă se va bucura de  participarea a 28 echipe din mai multe județe din țară şi străinătate. De asemenea Federația Română de Handbal susține şi anul acesta organizarea evenimentului.
În semn de apreciere pentru efortul depus constant de familie pentru păstrarea memoriei handbalistului cariean,  „Ambasadorul” evenimentului va fi  Valeria Motogna . Înafară de prezenţă, domnia sa  contribuie cu sfaturi şi cu promovarea editiei din acest an.

Valeria Motogna, un  nume mare al handbalului românesc si international sprijină evenimentul de la Carei alăturându-se unei companii selecte care îi are printre alţii pe Cristian Gaţu, Stefan Birtalan, Lascăr Pană, Alexandru Stamate, Simona Maior Paşca, Adi Popovici, Ioan Baban, Ioan Chircu, Iuliu Varadi etc.

Buletin de Carei

comentarii

de Denis la 22 februarie 2017 - 12:52

Felicitari familiilor Boros si Dohan pentru organizarea acestui turneu!

de Dorin la 22 februarie 2017 - 13:37

Câștiguri acasă!
Avem planuri mari de dezvoltare! Ne extindem nelimitat! Câștiguri acasă! Un sistem deschizător de drumuri! Merită 100%! Totul este fără riscuri! Vrei să-ți îndeplinești dorințele? Cauți o sursă nouă de bani? Câștiguri acasă! Aici ai o echipă senzațională! Profită și tu acum! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o

de Farcau Mariana la 22 februarie 2017 - 23:52

Felicitari organizatorilor!Imi place ca sunteti consecventi!

Lasati un comentariu