Comentariile barometru

• publicat la: 10 mai 2017
Comentariile barometru

Se pare că recent  am atins  din nou un punct  sensibil  pentru oculta careiană. Reacţia câtorva comentatori, aceiaşi, nu lasă loc de  altă interpretare. Opinii  de tip  ,,nuca în perete,,   apar  atunci când lucrurile tind să scape de sub control, adică atunci când dezvăluirile Buletin de Carei nu mai pot fi ascunse  sub preş iar adevărul apare în toată splendoarea sa.  Comentariile barometru fac mereu dovada  importanţei  temei abordate în  materialele  postate.

Provocatoare, acestea doresc  să scârbească şi să deturneze atenţia de la un subiect important cum este de exemplu  aducerea la cunoştinţa publicului  de către consilierul primarului a deciziei unei instanţe de judecată chiar înainte de data procesului deoarece spune el aşa e normalitatea sau  apariţia unei invazii de şobolani într-un cartier careian şi afirmaţiile unor locatari despre lipsa totală a deratizărilor în ultimii ani.

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/ce-legatura-este-intre-instanta-careiana-si-consilierul-cu-studii-medii-al-primarului-buletin-de-carei-si-daniela-ciuta-sunt-hartuiti-constant.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/invazie-de-sobolani-pe-aleea-regele-ferdinand-din-cartierul-mihai-viteazu-din-carei.html

Până şi atenţionarea la capcanele de pe trotuar  este luată în derâdere  de parcă nu acum un an a fost acel accident cu băiatul ajuns la Spitalul Judeţean cu traumatisme în urma căderii în groapă similară câţiva metri mai încolo….

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/atentat-la-siguranta-careienilor-copil-grav-ranit-cate-accidente-mai-trebuie-sa-aiba-loc-pentru-a-se-lua-masuri.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/atentie-la-groapa-de-la-monument.html

Comments

––––––––––––––––––––––––––––-

În groapa din trotuarul din faţa Monumentului nu a murit acel elev dar a murit un pensionar, un inginer care mergea pe bicicletă în Grădina Viilor şi a căzut într-o groapă nesemnalizată, era pe 4 noiemebrie 2015….

Ce fel de oameni sunt cei care nu se gândesc la semenii lor şi care se cred cocoţaţi  în sânul lui Avram ?

…şi nici nu am amintit nimic despre pagubele  la buget făcute de firmele care exploatează ilegal în scop comercial resursele naturale din perimetrul Carei sau despre firmele care nu plătesc impozit pe clădirile concesionate din domeniul public  sau despre  discriminările pe criterii etnice ….

 

Buletin de Carei

comentarii

de Buletin de Carei la 10 mai 2017 - 22:13

Adevărul este că Buletin de Carei plăteste şi taxele şi consumul de energie în avans şi tot ce e prevăzut de lege. Noi nu procedăm ca şi cei care îşi pun panouri de publicitate fără să plătească. Nu am uitat de cei care au avut tupeul să îşi pună chioşcuri de lemn pe domeniul public fără nici o aprobare. Vă deranjează că am semnalat că nu se plăteşte închirierea?

Lasati un comentariu