Kovacs Peter Zoltan de la Liceul Teoretic Carei scapă de o probă de BAC. Va lua un 10 fără a se prezenta la examen

• publicat la: 27 iunie 2017
Kovacs Peter Zoltan de la Liceul Teoretic Carei scapă de o probă de BAC. Va lua un 10 fără a se prezenta la examen

Pentru un candidat de la Liceul Teoretic Carei, care a obținut premii la olimpiada internațională, s-a echivalat proba scrisă la Limba și literatura maghiară maternă cu nota maximă. Numele său este Kovacs  Peter.

Proba scrisă la Limba și literatura maternă din cadrul examenului de Bacalaureat, desfășurată în data de 27 iunie 2017, a fost susținută de 466 candidați din totalul de 468 înscriși. La Limba și literatura maghiară maternă au fost prezenți 432 candidați din cei 434 înscriși, iar la Limba și literatura germană maternă au fost prezenți 34 candidați din cei 34 înscriși.

La centrul de examen din cadrul Colegiului Național „Doamna Stanca”, un număr de 9 candidați proveniți de la Colegiul Național „Doamna Stanca”, absolvenți ai profilului uman – specializarea filologie bilingv franceză, au susținut proba scrisă la Istorie, disciplină nonlingvistică studiată în limba franceză. Promovarea acestei probe specifice permite obținerea mențiunii „secție bilingvă francofonă” pe diploma de bacalaureat.

 

Nu au fost semnalate incidente.

Lasati un comentariu