Parada maşinilor retro din Satu Mare

• publicat la: 3 iunie 2017
Parada maşinilor retro din Satu Mare

Zeci de împătimiți ai mașinilor retro, veniți din cinci țări (Polonia, Ucraina, România, Austria și Ungaria) și-au expus astăzi, 3 iunie, automobilele în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare. Este vorba despre cea de-a IV-a ediție a Întâlnirilor Cluburilor „Drum Bun”.

Evenimentul a fost organizat sub egida Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Consiliul Județean și Clubul de Autoturisme Retro „Drum Bun” (filiala Satu Mare).

Clubul „Drum Bun” este asociația mașinilor de epocă înființată de polonezi în urmă cu aproximativ 6 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea.

Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme românești Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare și Cracovia colecționarii de mașini de epocă au o relație strânsă și organizează periodic întâlniri și expoziții de vehicule istorice atât în România cât și în Polonia.

Evenimentul vrea să promoveze turismul sătmărean și pasiunea pentru automobilele vechi.

Din Satu Mare, coloana de mașini se va îndrepta spre Negrești-Oaș.

VEZI  #AICI#  GALERIE FOTO, SUTE DE POZE!

Lasati un comentariu