Să râdem de el sau să îl compătimim?

• publicat la: 14 iunie 2017
Să râdem de el sau să îl compătimim?

Unul dintre comentatorii zeloşi  de  articole ale   Buletin de Carei când vine vorba de apărat  grupul de interes de pe lângă primăria Carei, încearcă să ne convingă de noile descoperiri ale tehnologiei de asfaltare doar că din păcate acesta a rămas ancorat în mileniul trecut. Nu ne supărăm, omul nu ştie şi pace.

Cei care au avut şansa de a mai evada din Carei şi prin locuri mai occidentale au văzut probabil că nimeni nu îşi strică cu bună ştiinţă drumurile proaspăt asfaltate pentru a ridica nivelul gurii de canal când au posibilitatea a a face acest lucru înainte, protejând astfel stratul  de asfalt.

Nu e  uşoară ingineria , e drept, dar şi  mai drept este că acesta  e motivul pentru care nu este plină lumea de ingineri. Nu mulţi ţin pasul cu tehnologia ca să ştie să aducă întâi la cotă gura respectivă şi apoi să se toarne asfaltul pentru a creşte durabilitatea lucrării de asfaltare. Pentru grupul de conducere din primărie e bine şi aşa că doar cu cât se fac mai des şi mai multe lucrări  prin oraş cu firmele de casă cu atât  …se întăreşte relaţia de colaborare. Recomandăm  sincer zelosului comentator să  caute pe internet şi  variantele  inovatoare, care să protejeze în timp lucrările efectuate din bani publici nu numai pe cele  depăşite şi costisitoare.  Nu doare şi nici nu costă.

Buletin de Carei

n.r.

Acest articol  este urmare a faptului că nu  avem drept de postare comentariu pe acest grup.

Lasati un comentariu