Turneu de promovare a futnetului la Satu Mare. Participă echipa națională de futnet a României

• publicat la: 6 iunie 2017
Turneu de promovare a futnetului la Satu Mare.  Participă echipa națională de futnet a României

Sâmbătă, 10 iunie, între orele 15.00 și 17.00, pe platoul din fața Casei de Cultură din Satu Mare, va avea loc un turneu de promovare a futnetului. Acțiunea este organizată de către Asociația de Futnet, în cooperare cu Primăria Satu Mare, sponsor principal urmând a fi producătorul înghețatei Alpin.

Evenimentul va fi onorat de echipa națională de futnet a României care va susține meciuri demonstrative.

Poate cel mai spectaculos duel se anunță a fi contra echipei Junii Sătmarului, alcătuită din pensionari septuagenari și octogenari care, recent, au încântat la Cupa ”Zilele Clujului”.  Deoarece se dorește un arc peste timp, competiția se adresează în mod special copiilor și tinerilor pe care dorim să îi atragem să practice în mod constant, la nivel de performanță, futnetul.

Astfel, pe timpul verii, sub conducerea localnicului Doru Țuțoraș  dar și sub supravegherea Asociației de Futnet, vor avea loc antrenamente centralizate pentru sătmăreni, în vederea creării unui fond numeros și valoros de jucători.

Intrarea și participarea la evenimentul de sâmbătă este liberă.  În plus, fiecare practicant de futnet se va îndulci cu delicioasa înghețată Alpin.

Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon următoare:Doru Țuțoraș-0741 496 596  Eduard Sever Oreste-0744 349 960

Pagina oficiala a asociatiei este   www.facebook.com/futnet.ro/   Parteneri media – LOOK TV, concise.ro, buletindecarei.ro

Buletin de Carei

Lasati un comentariu