Ştefan Hruşcă în concert la Carei

• publicat la: 26 ianuarie 2018
Ştefan Hruşcă în concert la Carei

Ștefan Hrușcă  revine în ţară în această primavară pentru un concert deosebit: cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul cantautorului maramureşean se vor auzi live, în spectacolul eveniment ce va avealoc pe 03 martie la Teatrul Municipal din Carei!

Dacă vă e dor de„Fostele iubiri”  sau  „Un copac cu flori”  dar şi de răscolitoarea „Rugă pentru părinţii” nu pierdeţi un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă!

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cântat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României.

Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă,  Ştefan Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti dinRomânia. Printre albumele sale de referinţă se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți”(1986)’ „Fostele iubiri” (1995), “Balade speciale” (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.  Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.  Despre întâlnirea cu publicul din Carei  Ştefan Hruşcă a spus:  „mă copleşeşte ca de fiecare dată emoţia revederii.  Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu  cântece foarte dragi sufletului meu.”

Artistul va fi acompaniat de formatia “Mario Band” ( Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percutie )

Pret bilet : 60 lei

Lasati un comentariu