Târg caritabil de măști ecologice

• publicat la: 22 ianuarie 2018
Târg caritabil de măști ecologice

Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare în parteneriat cu Palatul Copiilor Satu Mare lansează ”Târgul caritabil al măștilor ecologice” în contextul redescoperirilor valorilor culturii, artei populare, promovării patrimoniului cultural și autentic in rândul elevilor.

Acest eveniment se va materializa prin deschiderea oficială a unei expoziții cu vânzare în cadrul evenimentului ecologic ”Ziua Mondială a Zonelor umede” care va avea loc în data 02.02.2018 la ”Casa verde” din Grădina Romei. Expoziția cu vânzare va conține exponate realizate de elevii care frecventează Cercul de pictură de la Palatul copiilor Satu Mare îndrumați de  prof. Szemak Zsuzsa , membră activă a Uniunii Artiştilor Plastici.

În vederea pregătirii acestei expoziții, în data de 23.01.2018 începând cu ora 15.30, la Centrul de recreere Kentaur din Atea, elevii cercului de pictură de la Palatul Copiilor Satu Mare, vor decora 90 de măști ceramice pe care cu imaginație, abilitate și ingeniozitate le vor împodobii cu diverse materiale reciclabile (resturi de hârtie, plastic sau textile, etc).

”Târgul caritabil al măștilor ecologice”care va fi deschis  la ”Casa verde” în  perioada 2-16.02.2018. este organizat în vederea strângerii de fonduri destinate copiilor de la Casa de tip familial ”Ștefania” din Oar.

Lasati un comentariu