În municipiul Carei rețeaua de gaz a fost protejată catodic pe o lungime de 14 kilometri

• publicat la: 20 februarie 2020
În municipiul Carei rețeaua de gaz a fost protejată catodic pe o lungime de 14 kilometri

Delgaz Grid a modernizat anul trecut aproximativ 23 kilometri din rețeaua de gaz din județul Satu Mare

  • Cele mai ample lucrări s-au desfășurat în municipiile Satu Mare și Carei;
  • În acest an în județ vor fi modernizați 10 kilometri de conducte prin protejare catodică și două stații de reglare-măsurare;

 
 Anul trecut în județul Satu Mare s-au derulat câteva proiecte de investiții prin intermediul cărora s-au înlocuit circa 9 kilometri de conducte și branșamente gaze naturale, iar rețeaua a fost extinsă cu 1,5 kilometri, pentru racordarea de noi consumatori.

Cea mai mare parte a rețelei de gaz a fost înlocuită în municipiul Satu Mare, pe străzile Pintea Haiducul, Vulturului, Traian Grozăvescu, Gh.Pop de Băsești, Bucegi, Danton, Ștefan Luchian, Bartok Bela, Victor Babeș, Lăpușului, Ferăstrău, Dorobanților, valoarea investițiilor depășind 3 milioane de lei.

Tot în municipiul Satu Mare, pe parcursul anului trecut au fost executate lucrări de modernizare la stația de reglare măsurare a presiunii gazului din zona Gara Ferăstrău.

În municipiul Carei rețeaua de gaz a fost protejată catodic pe o lungime de 14 kilometri.

Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Anul acesta sunt planificate lucrări de modernizare a 10 kilometri din rețeaua de gaz din municipiul Carei iar la Satu Mare se are în vedere modernizarea a două stații de reglare sector și de măsurare a presiunii gazelor naturale livrate consumatorilor.

Lasati un comentariu