Primarul ,,nu provocați maghiarii,, mai vrea un mandat

• publicat la: 21 februarie 2020
Primarul ,,nu provocați maghiarii,, mai vrea un mandat

Primăria Carei  confiscată de cântăreții de casă ai UDMR Carei. Pe banii careienilor, angajatul de la primărie la cabinetul primarului îi face acestuia campanie în timpul programului. Primarul ,,nu provocați maghiarii,, mai vrea un mandat. Încă unul înainte de pensie dacă tot nu are alt loc de muncă.

De fapt, UDMR Carei  va avea  ca și candidat la Primăria Carei un evazionist cu acte în regulă, provocator la adresa românilor, numai bun pentru un ONG înființat pe criterii etnice. Are chiar  și sancțiune de la CNCD pentru discriminare la adresa  unui român, fost premier, deci este numai bun pentru UDMR ca și candidat.

Este renumit pentru atitudinea sfidătoare la adresa careienilor care plătesc taxe și impzite la bugetul local. Din banii careienilor își plăteste doi consilieri care în timpul programului de la primăriei îi ridică osanale ca pe vremea partidului comunist din care făcea parte.

În timpul mandatelor sale a înflorit doar activitatea culturală a celor de aceeași etnie cu el dar  cele românești sunt puternic cenzurate, au fost date joc plăcile cu însemnele statului de pe clădirea Primăriei, a fost interzisă amplasarea unui catag cu drapel românesc pe domeniul public iar ginerele său a fost angajat la Primăria Carei.

Proiectele cu finanțare nerambursabilă au recepția semnată dar nu sunt duse la bun sfârșit. Nici măcar Castelul Karolyi nu este finalizat ca renovare.

Primarul ,,nu provocați maghiarii,, se laudă cu realizări care fac parte din datoria sa de gospodar al orașului. E la fel cum cineva ar mulțumi bancomatului pentru că îi oferă bani când introduce cardul.

fiecare  societate de producție de mobilă pe care a deținut-o a dat faliment. Acestea sunt realizările lui Kovacs Eugen, cele personale. Cele pentru care de fapt au muncit angajați din Primăria Carei au fost doar confiscate de evazionistul Kovacs. Nu am uitat de scrisoarea adresată lui Viktor Orban pentru a  veni la Carei și nici de faptul că la dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu nu a dat curs invitației dar se plimba prin oraș arogant. Conducerea Academiei Române, secretari de stat și primari din țară și Republica Moldova, doi episcopi și reprezentanți ai Mitropoliei Clujului și Feleacului, Prefect și directori de instituții județene nu au fost considerați destul de importanți pentru ca el să își facă apariția. La o lună distanță dezvelea un grup statuar  în centrul orașului doar în prezența steagurilor maghiare.  Acesta este personajul care mai vrea un mandat.

http://www.buletindecarei.ro/2019/07/ungaria-nu-mai-vrea-sa-ia-ardealul-ci-il-cumpara-bucata-cu-bucata-satu-mare-si-carei-in-zona-de-interes-a-achizitiilor-ungare.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu