Se pavează trotuarele pe strada Tireamului

• publicat la: 4 februarie 2020
Se pavează trotuarele pe strada Tireamului

Se află în plină desfășurare lucrările de pavare a trotuarelor de pe strada Tireamului din Carei. Executantul a distrus total spațiul verde de pe domeniul public. Localnicii se plâng de faptul că pomii fructiferi din fața caselor au fost tăiați sau rupți de utilaje iar fațada caselor murdărită.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Aladin la 4 februarie 2020 - 09:45

De cand ma stiu , pe Tireamului in afara de cativa nuci, pruni „fosoka” si cativa nuci, nu au existat pomi fructiferi. Mai erau pe vremuri spre Ludy si cativa arbori de cires negru – serotina dar in rest… nimic.
Terminati cu intoxicarea si spuneti adevarul. Locuitorii nici iarba din fata casei nu erau in stare sa coseasca si veniti cu distrugereaspatiului verde…

de Buletin de Carei la 4 februarie 2020 - 09:54

Azi aladin ieri harap alb…nu va mai saturati de provocari. Locuitorii de pe strada Tireamului vorbesc de visini taiati. Spune adevarul. Distrugeti spatiul verde ca sa luati apoi bani pentru refacere cu firmele voastre ramase fara comenzi. Deci va deranjeaza adevarul. Si inca ceva. Nu mai folositi calculatoarele din primarie pentru a denigra Buletin de Carei.

de Podravka la 4 februarie 2020 - 19:29

Vrea sa devina Carei City oras pe nivel AUSTRIAC,modernizarea trebuie facut cat mai repede,a primit si fonduri pt.Modernizare,aproape 12 milioane de euro in zilele asta,mare performanta,bucura ti va de viata EUROcareiana.

de Buletin de Carei la 4 februarie 2020 - 19:31

Noi ne bucurăm de lucrări de proastă calitate iar alții de comisioane.

de Podravka la 4 februarie 2020 - 19:42

Si o sa ne laudam,ca am construit un CENTRU MULTIFUNCTIONAL pe locul fostelor sere ale orasului,si pe INVESTITORII STRAINI am fugarit pe locul mai calde ale globului.Felicitari.

Lasati un comentariu