CONCURS ONLINE „Mini Ghid Turistic” la Carei dedicat copiilor

• publicat la: 29 mai 2020
CONCURS ONLINE „Mini Ghid Turistic” la Carei dedicat copiilor

Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” întâmpină Ziua Copiilor și totodată luna copiilor cu un nou concurs online, destinat acestora.

Concursul intitulat „Mini Ghid Turistic” Online are menirea de a descoperi cel mai original ghid turistic din mediul online. Este destinat copiilor cu vârsta între 5 și 15 ani și se desfășoară pe trei categorii de vârstă: 5- 8 ani, 9 – 12 și 13 – 15 ani. Cei care doresc să participe la concurs sunt rugați să trimită la adresa de mail castelul.karolyi@gmail.com, o înregistrare video de maximum 3 minute în care prezintă un obiectiv turistic din Carei sau localitățile din vecinătate.

Aceștia pot surprinde detalii privind istoria obiectivului, aspecte inedite care sunt legate de obiectivul prezentat, inclusiv legende mai mult sau mai puțin cunoscute. Așteptăm cu drag materialele voastre video!

Materialele video trimise vor fi postate pe grupul de Facebook Castelul Károlyi Carei. Câștigătorii vor fi desemnați pe baza aprecierilor date de internauți, astfel, primele trei prezentări de la fiecare categorie care obțin cele mai multe voturi vor fi desemnate câștigătoare. Premiile vor consta în diplome, materiale promoționale și cărți.

Concursul se desfășoară în perioada 2 – 20 iunie 2020.

 Îi rugăm pe părinți ca în mailul pe care îl trimit, alături de înregistrarea video să menționeze numele, respectiv vârsta concurentului. Prin trimiterea înregistrării video participanții, prin intermediul părinților sau tutorilor își dau acordul ca, numele concurenților, respectiv materialul înregistrat să fie postate pe pagina de promovare online, menționate mai sus.

Lasati un comentariu