Doi polițiști de frontieră români trimiși la graniţa ungaro-austriacă

• publicat la: 27 mai 2020
Doi polițiști de frontieră români trimiși la graniţa ungaro-austriacă

În continuarea măsurilor de fluidizare a traficului la graniţa româno-ungară, precum şi în contextul măsurilor adoptate în vederea prevenirii răspândirii COVID-19, începând cu data de 26.05.2020, M.A.I. – Poliţia de Frontieră Română a trimis doi poliţişti de frontieră în misiune operativă la Punctul de Trecere a Frontierei Hegyeshalom – Nikelsdorf, situat la granița ungaro-austriacă.

Colegii noștri  vor colabora cu autoritățile austriece şi ungare de aplicare a legii din punctul de frontieră, în sensul gestionării eficiente a fluxului de pasageri care se deplasează spre România.

Pe timpul misiunii, poliţiştii de frontieră români vor relaţiona cu cetăţenii români aflați la frontiera Austriei cu Ungaria, vor distribui materiale informative şi îi vor îndruma pe aceştia pentru a alege cel mai potrivit itinerariu către punctele de frontieră operaţionale la graniţa comună în funcţie de valorile de trafic înregistrate şi de localitatea de destinaţie.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să intre în ţară în această perioadă, tranzitând Ungaria, Poliţia de Frontieră a realizat un flyer pe care se regăsesc informaţii cu privire la intrarea în România şi o hartă cu itinerariile de deplasare pe care le pot folosi spre punctele de frontieră deschise la graniţa româno-ungară.

Detalii la https://bit.ly/3d5tF54

Lasati un comentariu