La Carei Bogdan Georgescu este Primăria Carei la evenimentele românești

• publicat la: 30 mai 2020
La Carei Bogdan Georgescu este Primăria Carei la evenimentele românești

Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură din cadrul Primăriei Carei, a depus singur coroane de flori din partea Primăriei Carei și la data de 9 mai, Ziua obținerii Independenței României cât  și la data de 28 mai 2020, Ziua Eroilor.

Spre deosebire de municipiul Carei, primarul mun.Satu-Mare, cu eșarfa tricoloră,  a participat așa cum se cuvine la Ziua Eroilor.

.

Deci  doar UDMR Carei practică discriminarea prin președintele Kovacs care este și primar. De altfel, Kovacs este renumit pentru atitudinea sa vădit antiromânească pe care nu se sfiește deloc să o arate.Participă la manifestări românești doar când este motivat politic, alături de aliații sau cumetrii săi.

Participă la zilele Culturii Maghiare nu și la Ziua Culturii Române, se afișează la manifestări și ceremonii publice fără eșarfa tricoloră dar  se anunță ca  și primar, afirmă la ședința de Consiliu Local  ,,nu provocați maghiarii,, când se solicită aprobare pentru catarg cu tricolor și ce este mai tragic, achizițiile  de aparatură medicală din banii careienilor le oferă cu titlu gratuit Spitalului Județean Satu Mare.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu