Expoziție de fotografie „Sălaj– Frumusețe, Tradiție, Poveste” organizată la Carei

• publicat la: 26 ianuarie 2023
Expoziție de fotografie „Sălaj– Frumusețe, Tradiție, Poveste” organizată la Carei

Sâmbătă, 4 februarie 2023, de la ora 16, la Castelul Károlyi din Carei, va fi vernisată expoziția de fotografie „Sălaj– Frumusețe, Tradiție, Poveste”- ediția a V-a 2022, organizată de Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei, președinte Hágó Attila Nándor, consilier UDMR care este și directorul secției Carei a Muzeului Județean Satu Mare.

Vor fi expuse 50 de fotografii ce reprezintă o sinteză a creațiilor realizate în cadrul celei de a V-a ediții a Taberei de Fotografie „Sălaj– Frumusețe, Tradiție, Poveste” 2022, desfășurată în județul Sălaj în perioada 20-27 mai 2022.

Zece artiști fotografi: Buket Özatay (Cipru), Nino Mghebrishvili (Georgia), Adela Rusu (Romania), Borislav Milovanovic (Serbia), Michael Strapec (Irlanda), Zoran Stojiljkovic (Serbia), Vladimir Jovanovski (Macedonia), Bikfalvi Zsolt (România), Ovi D. Pop (România), Sârb Vasile (România), au vizitat și fotografiat o parte din cele mai reprezentative zone ale județului Sălaj surprinzând în imaginile lor tradiții, port popular, elemente de etnografie, biserici de lemn dar și peisaje.

Tabăra de Fotografie ”Sălaj– Frumusețe, Tradiție, Poveste” a fost organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Varadinum Foto Club din Oradea, în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Țara Silvaniei”, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău, Centrul de Cercetări Biologice – Grădina Botanică „Vasile Fati” Jibou, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău.

Expoziția se poate vizita conform cu programul de vizitare a Castelului Károlyi.

Lasati un comentariu