Bursa locurilor de muncă are loc la Satu Mare

• publicat la: 5 mai 2023
Bursa locurilor de muncă are loc la Satu Mare

Vineri, 12 mai 2023, începând cu ora 09.00, Agenţia Judeţeanã pentru Ocuparea Forţei de Muncã Satu Mare organizeaza bursa generala a  locurilor de muncã pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

De asemenea, agenţii economici vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei.

Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze pană pe data de 11 mai 2023 sau să depună ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.sm@anofm.gov.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

.
Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238

Lasati un comentariu