Careianul Luca Fabian devine vicecampion la sărituri la doar 12 ani

• publicat la: 28 mai 2023
Careianul Luca Fabian devine vicecampion la sărituri la doar 12 ani

Performanțele atleților careieni antrenați de prof.Florin Turcu, elev al renumitului prof.Ioan Mărneanu, au depășit de mult timp granițele județului. Atleții careieni cuceresc pe bandă rulantă titluri de campioni și vicecampioni la categoria lor de vârstă.

Ultima performanță este de dată recentă. În perioada 27-28 mai 2023 a avut loc la Bucuresti Campionatul  Național de atletism categoria Copii2 unde sportivul Fabian Luca de la CSS-Liceul Teoretic Carei a obținut locul II la săritura în lungime cu o performanță de 4,57m.

Chiar dacă e un fel de Cenușăreasă pentru administrație iar președintele CJ Pataki Csaba evită să menționeze performanțele evidente al atletismului careian atunci când participă la Gala sportului careian, clubul sportiv careian de atletism face performanță la nivel național. Elevii care obțin rezultate remarcabile în urma antrenamentelor cu prof.Turcu, există. La fel cum există de peste 50 de ani Cupa 25 Octombrie la atletism pentru elevi, cea mai longevivă competiție din România.

Felicitări Luca Daniel Fabian! Felicitări antrenorului Florin Turcu!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu