Performanță! Careianul Vlad Turcu s-a calificat la Campionatul European de atletism U20

• publicat la: 11 mai 2023
Performanță! Careianul Vlad Turcu s-a calificat la Campionatul European de atletism U20

Școala careiană de atletism devine din ce în ce mai vizibilă pe plan european. Pentru că tinerii elevi pregătiți la clubul sportiv școlar de pe lângă Liceul Teoretic Carei de către prof.Florin Turcu confirmă  și obțin rezultate deosebite. Ultima performanță aparține elevului Vlad Turcu care a participat recent la Arad la Cupa Ziridava  și cu o aruncare la suliță de 66,25 m s-a calificat la Campionatul european de atletism la categoria U20.

Pentru Vlad performanța este cu atât mai mare cu cât e primul lui concurs după o pauză de 2 ani cauzată de  o accidentare la umăr. Nici Alexia Turcu, sora lui, nu s-a lăsat mai prejos și și-a adjudecat primul loc cu o aruncare a discului de 36,88m.

Campionatele europene de atletism pentru categoria U20 se vor desfășura în acest an în Israel, la Ierusalim, deși inițial se știa că vor avea loc la Cluj Napoca.

Prof.Florin Turcu este urmașul renumitului prof.Ioan Mărneanu cu care s-au organizat la Carei numeroase ediții ale Cupei 25 Octombrie la atletism. Federația Națională de Atletism a și premiat această competiție de la Carei ca fiind cea mai longevivă din România.

Felicitări sportivilor pentru perfomanță! Felicitări antrenorului!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu