Se cresc oi în centrul orașului Carei în fața sediului Poliției Locale. Pentru familia primarului UDMR orice este posibil

• publicat la: 5 mai 2023
Se cresc oi în centrul orașului Carei în fața sediului Poliției Locale. Pentru familia primarului UDMR orice este posibil

Ați citit bine! Pe strada Căplenilor din municipiul Carei, la  numărul 10, figurează o exploatație de oi, mai exact se cresc un număr de 16 oi. Pentru că la acea adresă are flotant  primarul Kovacs, iar printre proprietari se regăsește și nepotul minor.

Kovacs Rober, fiul primarului evazionist, fost director de cancelarie la Prefectura Satu Mare pe vremea când era un prefect UDMR, are îngăduința de a crește oi.

E de notorietate faptul că de 15 ani primarul Kovacs nu are nicio proprietate pentru că are de plătit datorii cu carul la bugetul de stat. În România, dacă ești evazionist reprezentant al ONG-ului UDMR și mai ești și primar atunci datoriile la bugetul de stat se eșalonează și le plătești prin reținere lunară pe venit de 30%…chiar dacă e nevoie să trăiești peste 100 de ani  ca să le poți plăti. Așa că proprietățile sunt pe  numele copiilor și a familiilor lor.

Poliția Locală Carei hărțuia o familie care creștea câteva capre la domiciliul lor de pe strada Nicolae Iorga dar admit ca peste drum de sediul lor să figureze o exploatație de oi. Doar 16. Menționăm că și în Parcul Dendrologic există un grajd pentru creșterea cailor lipițani, cai cumpărați de Primărie din banii careienilor  pentru fost consilieră Veress care deține Asociația Equus.

Deci la Carei, pe strada Căplenilor, e voie să se crească 16 oi de către fiul primarului UDMR, oi pentru care probabil că încasează și subvenție. În tot acest timp, se concesionează pășunea de 34 ha din satul Ianculești pentru un gospodar cu 8 vaci de lapte și rămân fără pășune 1100 de oi. E drept că cele două familii care dețin cele 1100 capete de oi nu sunt neamuri cu politicianul social-democrat Oneț, cel care era ecoul primarului la fiecare ședință de CL Carei.

Buletin de Carei

.

 

 

Lasati un comentariu