Careienii de la Acoustic Station vă așteaptă la un concert în Parcul Dendrologic

• publicat la: 6 iulie 2023
Careienii de la Acoustic Station vă așteaptă la un concert în Parcul Dendrologic
Vineri, 7 iulie, ora 20.00, în Parcul Castelului Károlyi (zona intrare manej)  va avea loc un  Concert Acoustic Station.
.
Grupul Acoustic Station este un proiect muzical ce abordează standarde de jazz vocal, funk, bossa și nu numai, cu multe elemente improvizative, care a luat naștere la Carei și îi are în componență pe: Oneț Bianca Maria – voce, Bogdan Georgescu – bass, Szűcs József – tobe și Puiu Bărnuțiu – clape.

Binca Oneț a studiat canto clasic între 2010-2012, la Școala populară de arte Satu Mare, sub îndrumarea profesoarei Teodora Vaștag. A făcut parte din mai multe proiecte electro-acustice și blues, a fost concurentă la Vocea României în anul 2017, iar în anul 2018 a fost desemnată „Revelația Anului” la gala premiilor jazz din București.

Bogdan Georgescu, Szűcs József și Puiu Bărnuțiu au fondat împreună, în 1996, trupa In Extenso, cea care a compus Imnul Careiului în 1996.

Cei trei au fost colegi la Castelanii. Au mai cântat împreună în proiectul de jazz-rock In JazzTenso, alături de alți muzicieni pasionați de acest stil de muzică. Puiu Bărnuțiu face parte și din proiectul de jazz Essential Notes.

Vineri, 7 iulie, ora 20.00, în Parcul Castelului Károlyi, puteți petrece  o seară de neuitat alături de  Acoustic Station.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu