Ședință de Consiliu Local la Carei. Evazionistul se pune în curat cu ajutorul mașinii de vot

• publicat la: 13 iulie 2023
Ședință de Consiliu Local la Carei. Evazionistul se pune în curat cu ajutorul mașinii de vot

Aleșii locali sunt convocați în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Carei care se va desfășura în Sala Festivă a Primăriei, în data de 17.07.2023, orele 14,00.

Consiliul Local Carei nu s-a întrunit în ședință ordinară în luna iunie. Toate proiectele de pe Ordinea de Zi a ședinței CL din 17 iulie 2023 sunt inițiate de primarul evazionist Kovacs care se folosește de mașina de vot reprezentată de consilieri pentru a-și face curat în acte și a reprezenta interesele de grup. Niciun consilier, de la niciun partid, nu a inițiat vreun proiect de hotărâre  în ultimele luni.

ORDINEA DE ZI

 

De remarcat că primarul ascunde și de această dată adresele imobilelor și terenurilor din proiectele inițiate fapt ce denotă că are ceva de ascuns.

Se va diminua și spațiul verde din cartierul Mihai Viteazul II cu 27 mp pentru a da curs solicitărilor celor care funcționează pe terenul fostei fabrici de mobilă falimentate de primarul evazionist.

Vizita  la București a primarului Kovacs cu arhitectul șef Egli, inginer constructor de profesie, se concretizează acum în proiectul de investiții ,,Foraj puț de apă geotermală,, de peste 8 milioane de lei.

Consilierii locali vor pune în curat și proiectele inițiate de primar  privind execuția bugetelor de venituri și cheltuieli ale instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local sau a Primăriei. Deși societatea de transport Trans Bus nu este funcțională se plătesc salarii de ani de zile pentru administratorul  ,,desemnat,, de primar.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu