La Oradea s-a dat jos statuia voievodului Mihai Viteazul și se amplasează statuia lui Ladislau

• publicat la: 22 august 2023
La Oradea s-a dat jos statuia voievodului Mihai Viteazul și se amplasează statuia lui Ladislau

În Oradea lui Bolojan ,,cel mult lăudat,, s-a desființat Ansamblul folcloric Crișana, revista Familia, s-a ținut în dulap de scânduri timp de 7 ani statuia  lui Mihai Eminescu iar bustul lui Emanoil Gojdu s-a mutat din spațiul central, s-a dat jos statuia voievodului Mihai Viteazul iar acum primăria a construit  un soclu pe care să fie așezată statuia regelui maghiar Ladislau.

Deci avem de-a face cu un Bolojan care slujește la mai mulți stăpâni. Nimic din toate acestea nu ar fi posibile fără susținerea necondiționată a GUVERNULUI  statului din România, indiferent de culoarea politică a premierului. Nici măcar partidele așa zis naționaliste nu se dau de ceasul morții pentru că la Oradea a fost dată jos statuia lui Mihai Viteazul.

Interesele grupului care conduce cu mână de fier Oradea sunt mai presus decât interesul național.

Așteptăm reacțiile partidelor politice, poate propuneri de ridicare de statui ale românilor care au contribuit la dezvoltarea capitalei Budapesta sau la eliberarea ei de sub ocupația bolșevică din 1919. Până atunci, se pot pregăti steagurile tricolore românești pentru ceremonia de dezvelire a protejatului grupului Bolojan.

Buletin de Carei

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu